90 dages bytte og retur - gratis ombytning
Søg

Wacaco Nanopresso Barista Kit

Opgrader din kaffeoplevelse

Mærke: Wacaco
Leveringsdato: 2-5 hverdage
    • Ikke tilgængelig
299,00 kr.
239,00 kr.
decrease increase

Dette eksklusive tilbehørssæt er specielt designet til at forvandle din Nanopresso bærbare espressomaskine til en ægte baristaoplevelse. Uanset om du er på farten, på camping eller på kontoret, kan du nu nyde en lækker kop kaffe med professionel kvalitet, hvor som helst du er.

Barista Kittet er et omfattende sæt, der inkluderer en række værktøjer og tilbehør, der hjælper dig med at opnå den perfekte kop kaffe. Det indeholder en større vandtank, en dobbelt espresso-kop, to espresso-filterkurve med kapacitet på 16g og en med kapacitet på 8g (alle filterkurve kommer med låg), en kaffe-opsamlingskop, en kaffesked, en børste og en opbevaringspose til nem transport og opbevaring.

Med den større vandtank kan du nu brygge flere kopper kaffe i træk uden at skulle genopfylde vandet. Den dobbelte espresso-kop giver dig mulighed for at dele din kaffeoplevelse med en ven eller nyde en ekstra stor kop til dig selv. De to forskellige filterkurve giver dig fleksibilitet til at brygge enkelt- eller dobbeltespresso, afhængigt af dine præferencer.

Barista Kittet er let at bruge og rengøre. Du kan nemt fylde vandtanken, påfyld filterkurven med din foretrukne friskkværnede kaffe, og med et par enkle pump af Nanopresso, vil du opleve en rig og aromatisk espresso strømme ud i din kop. Efter brug kan du nemt skille alle komponenter ad og rengøre dem med den medfølgende børste.

Uanset om du er en kaffeentusiast eller en rejsende på farten, vil Wacaco Nanopresso Barista Kit til Nanopresso være din bedste følgesvend. Du kan skabe din egen kaffeoplevelse, der er skræddersyet til dine præferencer, og altid nyde den perfekte kop kaffe, uanset hvor du befinder dig.

Bemærk: Dette Barista Kit er designet specifikt til brug med Wacaco Nanopresso espressomaskine og er ikke kompatibel med andre modeller.

Produkt tags
Filters
Sort
display