90 dages bytte og retur - gratis ombytning
Søg

Zirkon 7 bp

Tentipi Lavvu

Mærke: Tentipi
Leveringsdato: På lager
  • *
    • Ikke tilgængelig
  • *
15.999,00 kr.
13.999,00 kr.
decrease increase

Zirkon 7bp fra Tentipi er den næstmindste i serien af superhyggelige og funktionelle lavvuer, produceret lige på kanten af polarcikrlen i Nordsverige.

Lavvuerne er syet i et blandet materiale af åndbart bomuld og polyester, der giver et helt anderledes behageligt indeklima end de mere traditionelle nylon letvægtstelte. Materialet er ligeledes egnet til at du kan tænde åben ild i lavvuen, ligesom den er forberedt til at have en brændeovn installeret.

Zirkon 7bp passer til at 7 almindeligt store voksne kan sove i den. Dermed er den ikke egnet til dig der skal på letvægtstrekking, men en samlet vægt på 1,3 kg. pr. person er heller ikke voldsomt og dermed er lavvuen egnet til dig der skal på kano eller måske cykelferie og gerne vi have samernes traditionelle hygge med - kombineret med mulighed for at lave god varme indendøre.
Lavvuen er let at sætte op - Tentipi skriver det tager 3 minutter, hvilket virker meget realistisk. Den har vist sig enorm stabil i selv hårde vinde og så er der myggenet inkluderet, selv hvis ikke du har inderteltet med.
Tentipi har brugt deres eget patenterede In-Tent Vent ™-system, der giver et bedre indeklima og god mulighed for at få frisk luft ind i teltet.

En glimrende ferielavvu - et godt alternativ til spejdernes patruljetelte og i det hele taget en hyggelig ramme om en god ferieoplevelse.

I friliv.dk har vi meget stor erfaring i brug af lavvuer, både i vores virke indenfor spejderbevægelsen, men i lige så høj grad fra privateferier og til noget så specielt som teambuilding og strategiseminarer i en lavvu. Har du spørgsmål til valg af lavvu eller mangler du gode ideer, er det hjerteligt vekommen til at ringe eller skrive til os.

Produkt specifikationer
Tekniske detaljer
ÅndbarJa
Materialer
MaterialerBomuld / Polyester, Cotpolmex C
Størrelser og omfang
Vægt13800 gram
Areal10,50 m2
Højde270 cm
Diameter450 cm.
Antal indgange1
Antal personer8
Filters
Sort
display