90 dages bytte og retur - gratis ombytning
Søg

Salomon X Ward Leather GTX Women

Mærke: Salomon
Leveringsdato: På lager
  • *
    • Ikke tilgængelig
  • *
1.149,00 kr.
749,00 kr.
decrease increase

Salomon X Ward Leather GTX til kvinder er en let og stabil vandresko med god stødabsorbering, vandtæt og åndbar membran, Salomons Quicklace snørresystem og en bund det gør at du kan stå fast - overalt.

At Salomon i navnet kalder det en lædersko en nok en tilsnigelse, men der er læderforstærkninger over den slidstærke og åndbare nylon overdel. 

Lige under overdelen sidder en vandtætte og åndbare Gore-tex Membran der sikrer at fødderne er tørre uanset hvor meget det regner og du går gennem det våde græs eller den våde skovbund. Bunder er opbygget med en Contragrib-sål der giver et godt greb i bunden og sikrer at du ikke glider - også når det er mere mudret eller støvet bund du går på. Grebet på sålen er vendt om på den bagereste del, så du kan stå fast, også når det går ned af bakke eller du skal stoppe op.

Mellemsålen er den bedste form for materiale du kan bruge til det, nemlig EVA materiale der giver dig en stødabsorbering der er nødvendig hvis du går eller står i længere tid. 

Sålen er støttende, men ikke voldsomt stiv og det er en sko du både kan bruge til korte og mellemlange vandreture og den er komfortabel fra første skridt og velegnet som hverdagssko også.

Produkt specifikationer
Tekniske detaljer
OverlæderWaterproof leather
MembranGoretex
MellemsålOrtholite anatomical footbed
SlidsålSalomon Contragrib
Størrelser og omfang
Vægt str. 38320 gram
Filters
Sort
display