90 dages bytte og retur - gratis ombytning
Søg

Wechsel Venture 1 TL

1 personers telt - højt vandsøjletryk

Mærke: Wechsel
Leveringsdato: 2-5 hverdage
  • *
    • Ikke tilgængelig
  • *
1.699,00 kr.
decrease increase

Wechsel Venture 1 TL Laurel Oak er en type telt, der er designet til at imødekomme behovene hos friluftsentusiaster og backpackere.

Teltet er fremstillet af materialer af høj kvalitet og er konstrueret til at kunne modstå forskellige vejrforhold, hvilket gør det ideelt til brug i bjerge eller skovområder.

Teltet er enkelt og hurtigt at sætte op, og det er også let at transportere, da det kun vejer omkring 2,5 kg. Det har plads til en person, og der er også plads til opbevaring af udstyr.

Venture 1 TL Laurel Oak har en række funktioner, der gør det til en ideel partner for eventyrere, der ønsker at tilbringe tid i naturen. Teltet har f.eks. et stort ventilationsvindue, der hjælper med at forbedre luftcirkulationen og reducere kondens, mens det indbyggede myggenet holder insekter ude. Der er også en lomme indvendigt i teltet, hvor man kan opbevare personlige ejendele.

Alt i alt er Wechsel Venture 1 TL Laurel Oak et pålideligt og holdbart telt, der er ideelt til backpackere og friluftsentusiaster, der ønsker at udforske naturen i al sin pragt.

Produkt specifikationer
Tekniske detaljer
Vandsøjletryk ydertelt5.000 mm.
Vandsøjletryk teltbund7.000 mm.
VandtætJa
TeltstængerAluminium 7001 T6
Materialer
Materiale yderteltRipstop polyester 5.000 mm. PU.
Materiale teltbundPolyester 75D, 210T, PU-belagt, 7.000 mm
Størrelser og omfang
Antal indgange1
Antal personer1
Længde220 cm
Bredde160 cm
Højde95 cm
Vægt1950 gram
Filters
Sort
display