Søg

Wechsel Outpost 3 TL

3 Personers telt - højt vandsøjletryk
Mærke: Wechsel
Leveringsdato: 2-4 dage
  • *
    • Ikke tilgængelig
  • *
3.099,00 kr.
decrease increase
Wechsel Outpost 3 TL er et lettere telt, til dig der ønsker det høje vandsøjletryk, et telt der er let at slå op og stabilt stående i vinden.

Teltet er fremstillet af materialer af høj kvalitet og er konstrueret til at modstå forskellige vejrforhold, hvilket gør det ideelt til brug i skove og til camping.

Teltet har plads til op til tre personer og har en rummelig indvendig kabine, der er opdelt i to separate soveområder. Teltet har også en stor apsis, der giver ekstra opbevaringsplads til udstyr eller som et opholdsområde.

Wechsel Outpost 3 TL har en række funktioner, der gør det til en ideel partner for outdoorfold og campister, der ønsker at tilbringe tid i naturen. Teltet har f.eks. en god ventilation og en myggenet i døren og vinduerne, der holder insekter ude. Teltet har også en vandtæt og ventileret overdækning, der beskytter mod uventet nedbør og kondens.

Teltet er enkelt og hurtigt at sætte op, og det er også let at transportere, da det kun vejer omkring 3,6 kg. Teltet kan også udvides med tilbehør som f.eks. et gulvunderlag, der yder ekstra beskyttelse og forlænger teltets levetid.

Alt i alt er Wechsel Outpost 3 TL et pålideligt og rummeligt telt, der er ideelt til backpackere og friluftsentusiaster, der ønsker at udforske naturen i al sin pragt.
Produkt specifikationer
Tekniske detaljer
Teltstænger7001/T6 Aluminium, 9.5 mm
Vandsøjletryk teltbund7000,00 mm.
Vandsøjletryk ydertelt5000,00 mm.
VandtætJa
Materialer
Materiale teltbundPolyester 75D, 210T, PU-belagt, 7.000 mm
Materiale yderteltRipstop polyester 5000mm. PU.
Størrelser og omfang
Antal personer3
Længde405,00 cm
Bredde188,00 cm
Højde125,00 cm
Antal indgange2
Filters
Sort
display