90 dages bytte og retur - gratis ombytning
Søg

Sealskinz Walpole Windproof Cold Wt. Convertible Mitten

Beskytter og varmer i al slags vejr!

Mærke: Sealskinz
Leveringsdato: På lager
  • *
    • Ikke tilgængelig
  • *
599,00 kr.
549,00 kr.
decrease increase

Sealskinz Walpole Windproof Cold Wt. Convertible Mitten er skabt til at levere uovertruffen isolering og termisk komfort, selv under de koldeste forhold. Fremstillet af førsteklasses materialer, er disse handsker ekstremt holdbare og samtidig åndbare!

Sealskinz Walpole Windproof Cold Wt. Convertible Mittens ydre lag består af en kvalitetsblanding af 92% polyester og 8% elastan, mens håndfladen er udført i 100% ægte fåreskindslæder. Den indvendige foring er en perfekt kombination af 50% polyester og 50% COOLMAX®. Og for at sikre den bedst mulige isolering, har Sealskinz inkorporeret PrimaLoft® Gold-teknologi.

De vindtætte handsker er bygget med en avanceret trelagskonstruktion, der effektivt holder den isnende kulde ude og sikrer, at du forbliver varm, tør og komfortabel indeni. Så uanset om du elsker udendørs fotografering, fiskeri, hårdt udendørsarbejde eller bare vil holde dig varm uden at ofre fingerfærdigheden, er disse handsker det perfekte valg.

Det smarte lutedesign gør det let at folde handskerne tilbage og holde dem på plads med kraftige magneter, så du kan opretholde præcision og fingerfærdighed, når det er vigtigst. 

Gå ikke på kompromis med kvaliteten – vælg Sealskinz Walpole Windproof Cold Wt. Convertible Mitten for at holde dig varm og beskyttet i det kolde vejr!

Produkt specifikationer
Tekniske detaljer
VandafvisendeJa
Materialer
Materialer92% polyester, 8% elastan
Foer50% Polyester, 50% Coolmax, PrimaLoft® Gold insulation
Matrialer håndfladerGedeskind
Filters
Sort
display