90 dages bytte og retur - gratis ombytning
Søg

Silva Walking poles aluminum cork

Vandrestave af aluminium.

Mærke: Silva
Tilgængelighed: På lager
Leveringsdato: 2-5 hverdage
  • *
    • Ikke tilgængelig
  • *
549,00 kr.
decrease increase

VANDRESTAVE ALUMINIUM KORK
Beskrivelse
Gør dine power walks endnu mere effektive med disse vandrestave. Disse stave er lavet af høj kvalitet aluminium, der holder længe og giver dig god støtte under din motion. Korkhåndtagene er behagelige i både varme og kolde temperaturer og giver en glidende fornemmelse selv på længere gåture. Håndledshandskerne er lette at justere for at passe til din hånd og sikrer at stavene bliver hvor de skal.
7075 Aluminium er et høj kvalitets materiale foretrukket af nordiske vandrere der er ivrige motionister. Med disse stave vil dine gåture være komfortable uanset hvor hårdt du presser dine grænser eller puls. Stavene kan justeres i længden mellem 105 cm og 140 cm.
Med disse vandrestave kan du udfordre vejret uanset årstiden. Aftagelige snebaskets medfølger samt gummifødder som er formet til glidende kontakt med asfalt og følger din naturlige bevægelse. Karbidsnuderne er konkave for godt greb på stier og de kan også udskiftes, så du kan gå mange miles. Snebaskets, karbidsnude og gummifødder kan også købes som reservedele. Disse stave er lavet til at gå, lige som dig.
Funktioner
Lavet af høj kvalitet 7075 aluminium
Korkhåndtag for en glidende og behagelig fornemmelse
Håndledshandske for godt greb
Justerbar længde mellem 105-140 cm
Udskiftelige nuder
Snebaskets og gummifødder er inkluderet
Mål: 67x9x4 cm
Vægt: 460 g
Specifikationer
SKU
38123
Garanti
2 år
Se mere

Produkt specifikationer
Materialer
Materialer7075 Aluminium, Kork
Størrelser og omfang
Vægt450 gram
Filters
Sort
display