90 dages bytte og retur - gratis ombytning
Søg

Uldvang Rav Kids str 122/7år

Uld trøje til børn

Mærke: Ulvang
Leveringsdato: På lager
  • *
    • Ikke tilgængelig
    • Ikke tilgængelig
    • Ikke tilgængelig
    • Ikke tilgængelig
  • *
549,00 kr.
349,00 kr.
decrease increase

Rav Kids fra Uldvang er en blød og varm sweater til børn, der kan bruges til enhver lejlighed i vintermånederne, fx udflugter, vandreture eller leg på legepladsen og i skolen.

Den er lavet af 100% uld, der har en god elasticitet og mange gode egenskaber, som kunststoffer ikke kan måle sig med. uld er temperaturregulerende og er derfor velegnet til både koldt og varmt klima. Derudover bevarer den sin gode isoleringsevne, selv hvis den bliver våd, og den vil derfor ikke føles kold i modsætning til flere andre materialer. Det gør beklædning af uld særligt velegnet til aktiviteter med skiftende intensitet, fx skiløb og leg.

Desuden er uld naturligt antibakteriel og nærmest selvrensende pga. indholdet af lanolin. Den dårlige lugt i tøjet hæmmes, så det ofte kan bruges i mange dage. Ulden tåler maskinvask, og den holder farven selv efter mange vaske.

Rav Kids har en høj hals med lynlås, så barnet kan justere temperaturen. Lynlåsen er forsynet med en smart beskytter, så man undgår at lyne sig i hagen.

Det norske mærke Ulvang tilbyder en bred vifte af beklædning med naturmaterialet uld som grundsten. Virksomheden lægger stor vægt på ansvarlig og bæredygtig produktion. Det betyder bl.a., at dyrevelfærden på de gårde, hvor ulden produceres, lever op til de bedste standarder.


Produkt specifikationer
Tekniske detaljer
Vaskemaskine30°C, Uldcyklus, uld vaskemiddel
Materialer
Materialer100% Uld
Lynlås1/4 frontlynlås
Filters
Sort
display