Søg

Therm-a-Rest

Therm-a-Rest er liggeunderlagenes opfinder
Historien om Therm-a-Rest
Der er liggeunderlag og der er Therm-a-rest! Selv om konkurrenterne bliver dygtigere og dygtigere når ingen de legendriske liggeunderlag til sokkerholderne.
Therm-A-Rest liggeunderlag er ikke underligt blandt de absolut mest anderkendte i verden og har, siden de blev introduceret i 1970´erne været blandt de mest nyskabende i outdoor verdenen.
Når der er knap så underligt er det fordi at det netop er dette firma der som de første lavede selvoppustelige liggeunderlag, og de blev en kæmpe succes.

De nyeste liggeunderlag.


Idag er der stadig mange der sværger til de selvoppustelige liggeunderlag, men det at outdoor grej helst skal være superlet har givet de oppustelige underlag vind i sejlene. Her er der ingen skumkerne der kan hive luft ind i underlaget, så der skal en pumpe til, eller du skal puste med munden.
De oppustelige underlag er idag de mest solgte og de laves af rigtigt mange forskellige mærker og i masser af forskellige kvaliteter.
Vil du være sikker på at ligge komfortabelt og ikke bære på for meget vægt, bør du kigge på sortimentet fra Therm-a-Rest.
Vis som Gitter Liste
Sorter efter

Therm-a-Rest Instant Field Repair Kit

Reparer dit underlag i skoven
99,00 kr. 79,00 kr.
Filters
Sort
display