90 dages bytte og retur - gratis ombytning
Søg

Tentsile

Vis som Gitter Liste
Sorter efter

Tentsile Connect 2-Person Tree Tent (3.0)

2 Personers Trætelt Connect fra Tentsile
4.299,00 kr.

Tentsile Connect Regnslag

Ekstra oversejl til dig hængende telt
699,00 kr.

Tentsile Connect Safari 2 personer

2 personers trætelt med 3 års garanti
6.999,00 kr.

Tentsile Flite 2-Person Tree Tent (3.0)

2 Personers Flite Trætelt fra Tentsile
3.299,00 kr.

Tentsile Letvægts Rebstige

Letvægts rebstige fra Tentsile til telte og hængekøjer
799,00 kr. 499,00 kr.

Tentsile Stingray 3-Person Tree Tent (3.0)

3 personers Stingray trætelt fra Tentsile
6.299,00 kr.

Tentsile Stingray Regnslag

Ekstra oversejl til dit telt
899,00 kr.

Tentsile Trillium XL

6 personers hængekøje - verdens største
2.999,00 kr.

Tentsile UNA 1-Person Hammock Tent (3.0)

1 personers trætelt
2.699,00 kr.

Tentsile Weblock Large

Reservedel til Tentsile
425,00 kr.

Hængekøje telt


Mange omtaler og opfatter Tentsile teltene som en slags hængekøje telt, og med god grund. Som billedet viser er det faktisk en slags hængekøje telt, hvor teltet svæver over jorden.
Det gør det fordi Tentsile teltene spændes op mellem 3 flader, dette kan være alt fra is, bjerge eller træer, hvorefter rebene eller båndene strammes så hårdt ind, at telte bliver robust og stabil i bunden.

Dette gør at man nu er i stand til at bo og sove i teltet, uden at skulle tænke på insekter og andet dyreliv. ”Hængekøje teltet” er utrolig komfortabelt og man bider altså ikke mærke i at der ingen bund er.
Man skal selvfølgelig medbringe liggeunderlag og selvom man lige skal vænne sig til at sove svævende, så er hængekøje teltet en helt anden og fantastisk måde at opleve naturen på.

Historien bag Tentsile


Alex Shirley-Smith er den oprindelige starter af Tentsile brandet. Han drømte om at bygge et ”træhus” som han kunne tage med sig, når han skulle på tur. På den måde havde han altid et sted og sove, og så var det et must at det også var miljøvenligt. Ideen startede i en ung alder hvor han, ligesom så mange andre, så på BBC-news at amazones regnskov blev mindre og mindre. Et par uger efter udsendelsen var der et familiemedlem der tog ham med in for at se Star Wars, og ideen blev deraf plantet da han så hvordan Ewoksene boede. De brugte træerne til beboelse, i stedet for at fælde dem.
Mange år efter da Alex var uddannet som arkitekt, blev Tentsile født som et letvægtstelt som kan sættes op næsten alle steder.
Tentsile er et alsidigt telt og det unikke design er beregnet til at blive sat op over jorden, for at skabe maksimal komfort uanset hvilket verdensdel man er i. Det er altså et slags hængende telt, hvor du i modsætning til alle andre telte, ikke skal slå det op på jorden, men spænde det op i mellem fx 3 træer, så det hænger over jorden. Det er innovativt, smart og en meget anderledes måde at opleve naturen på.
Derudover slipper man for insekter og dyr fra jorden, og i Tentsile teltene er der insektnet, så de ikke kan slippe ind til dig, mens du ligger og sover.
Alle Tentsile telte er UV resistent, PU-belagt og vandtætte.

Tentsile Danmark


I Friliv tror vi 100% på Tentsile serien, og det er også derfor vi er blevet dansk forhandler af brandet. Tentsile i Danmark er ikke særlig udbredt endnu, men vi tror på at Tentsile er kommet for at blive. Dette er et utroligt mærke som er innovativ og tænker på naturen. Tentsile er helt sikker værd og prøve uanset om du tit er på teltur, eller kun en enkelt gang om året.

Tentsile Stingray


Stingray serien er beregnet til 3 voksne eller 2 voksne og 2 børn, med god plads til hovedrum, rygsække og andet tilbehør. Det er altså et utroligt rummeligt telt, hvor man ikke behøves at albue sig til mere plads.
Teltet er 100% vandtæt og når du skal fragte teltet, fylder det ikke mere end en almindelig dufflebag. Når Stingray teltelt leveres er det klart til at sætte op. Det er altså et komplet sæt hvor du ikke behøves ekstraudstyr til.

Man kan tilkøbe Trillium hvor du få en ekstra etage nedenunder teltet, fordi man på stingrayen kan kravle ned i midten af Tentsile teltet. Hernede kan man altså have sin bagage, lave mad eller blot have en ekstra soveplads. Hvis man ønsker det sidstnævnte, burde man nok tilkøbe en wall så man har privatliv og læ fra vinden. Der er altså masser af muligheder med Tentsile stingray serien.

Tentsile Connect


Connect serien er et 2-personers telt som er rummelig, og kommer med ekstra features. Der er fx lommer i telt hvor du kan have din mobil eller andet tilbehør som du har med på turen.
På teltet er der 4 døre som kan tages helt af, så du har et åbent telt, og kan ligge og kigge på stjernerne, hvis det er det du ønsker.
Teltet er selvfølgelig vandtæt, UV resistent og super nemt at benytte.

Filters
Sort
display