Search

Tentipi Zirkon 15 bp

Tentipi lavvu
Manufacturer: Tentipi
Delivery date: In stock
  • *
    • Not available
  • *
26.499,00 kr.
22.999,00 kr.
decrease increase
Tentipis Zirkon15 BP lavvu har vi hos friliv.dk brugt i mange år til spejderture og familieferier. Den er foretrukket, den er hyggelig, den er let at slå op og så er den let at holde et godt klima i - året rundt.

Den første egenskab der skal bemærkes omkring Zirkon 15 BP er åndbarheden i dugen. Der er langt mindre kondens inde i et telt der har bomuld, end hvis materialerne er rent syntetiske. Og vælger man at installere en brændeovn, kan man lægge yderligere til det gode indeklima.

Lavvuen er let at slå op og når Tentipi skriver at det kan gøres på 3 minutter er det ikke helt galt - i hvert tilfælde i stille vejr og plant underlag. Stormer det, tager det naturligvis længere tid, men lavvuen står utrolig stabilt alligevel og så er det rigtig hyggeligt at sidde derinde ved ilden med en kop kakao.

Tentipi har et patenteret system til at ventilere luften i lavvuerne. Systemet tager udgangspunkt i den åbning der bruges til ind og udgang, der kan stå helt åbent, idet der kan lynes et myggenet for. Oppe i toppen kan "skorstenen" justeres via et snoretræk, der dels kan lukke op for et træk og få røgen fra bålet ud, eller lukke af for regnen om natten.

Hos friliv.dk har vi brugt vores Zirkon 15 bp til spejderture, til familieferier og til ledertrænings seminarer, når der skulle lidt ekstra krydderi på. Ring eller skriv endeligt for at godt råd eller en god ide.
Products specifications
Technical details
MaterialerBomuld / Polyester, Cotpolmex C
Vægt19900,00 gram
Antal personer16
Antal indgange1
Mål sammenpakket, længde84,00 cm.
Mål sammenpakket, diameter33,00 cm.
Diameter600,00 cm.
Højde360,00 cm
Areal28,30 m2
Filters
Sort
display