90 dages bytte og retur - gratis ombytning
Søg

Tatonka Norix 28 women

Tatonka Norix 28 Women

Mærke: Tatonka
Leveringsdato: 2-5 hverdage
  • *
    • Ikke tilgængelig
    • Ikke tilgængelig
  • *
1.099,00 kr.
decrease increase

Tatonka Norix 28 Women er den perfekte vandrerygsæk til kvinder, der sætter pris på god belastningskontrol på vandreture og via ferrata ture. Rygsækken har Vent Comfort Carrying System Women, der passer tæt mod ryggen og sikrer optimal bærekomfort. Skulderremmene er tilpasset til den kvindelige anatomi for forbedret komfort, og rygpuden med ventilation og luftgennemtrængeligt AirMesh materiale sikrer behagelig luftcirkulation. Den ventilerede hoftebælte og justerbare brystrem sikrer rygsækken optimalt på plads.

Norix 28 Women har en stor frontadgang til hovedrummet, der kan åbnes på forskellige steder med en tovejs lynlås. Rygsækken har også sidelommer af elastisk materiale, et låg med rum samt materialestropper foran og på låget. De store materialestropper på skulderremmene sikrer karabinerne på via ferrata-sættet, hvis der skal forceres passager på via ferrata uden sikring.

Rygsækken har også en holder til vandrestave, og i hovedrummet er der et rum til en drikkeblære samt en holder og udgang til drikkeslangen. Derudover har rygsækken for kvinder Vent Comfort Carrying System, holder til vandrestave, polstrede skulderremme tilpasset til den kvindelige form, strop til belastningskontrol, højdejusterbar brystbælte, ventilationshampbælte med lynlåset lomme, sidelomme remme, greb, låg med udstyrsløkker, låg med nøgleholder, stor lynlås-frontåbning til hovedrummet, sidelommer af elastisk materiale, materialestropper på låg og front, karabinerfiksation på skulderrem.

Mål: 61 x 25 x 17 cm
Volumen: 28 l
Vægt: 1,25 kg
Bæresystem 1: Vent Comfort-System Women
Stof 1: T-Snow Crust
Stof 2: Textreme 6.6
Bundstof: Textreme 6.6

(Genereret med hjælp fra AI, Frilivs eksperter sidder klar til ar hjælpe yderligere.)

Produkt specifikationer
Tekniske detaljer
BrystremJa
HofteremJa
Materialer
MaterialerT-Snow Crust, Textreme 6.6
Polstret skulderstropJa
Størrelser og omfang
Vægt1250 gram
Volume28 L-
Højde61 cm
Bredde25 cm
Dybde17 cm
Filters
Sort
display