Søg

Tatonka Buffin 4

4 personers telt
Mærke: Tatonka
Leveringsdato: På lager
  • *
    • Ikke tilgængelig
    • Ikke tilgængelig
  • *
5.999,00 kr.
decrease increase
Superlækkert og robust telt til 4 personer, med indgang i begge ender, masser af lækre detaljer og en pris der er yderst rimelig.

Buffin 4 er et bomstærkt og pålideligt telt til familien eller spejdergruppen der ikke vil spare de sidste kilo og have masser af lækre detaljer med i købet.
For det første er der indgang i begge ender af teltet, hvilket er en meget stor fordel, når 4 mennesker skal ligge og sove på samme tid og den inderste skal ud om natten. Samtidigt kan der jo så åbnes op i begge ender og skabes god ventilation i teltet, med myggenettene lynet for, så man kan sove i fred for skovens gæster.
I begge ender af teltet er der ligeledews en absis, hvor der er fin plads til 2 rygsække eller andet bagage, og hvor eventuelt vådt tøj eller støvler kan tørre i fred for regnen.

Teltet er PU belagt polyester i oversejlet og PU belagt Nylon i bunden. Det giver de meget høje vandsøjletryk som Tatonkas telte bliver mere og mere kendte for, og som er rigtig dejlig viden, når man ligger højt oppe på fjeldet og det regner for tredie dag i træk.
De 3 stænger er anodiseret aluminium, for ekstra styrke.

Buffin 4 er et rigtigt godt familietelt eller spejdertelt, for gruppen der skal på fjeldet eller på anden måde selv bære teltet.
Produkt specifikationer
Technical details
Vandsøjletryk ydertelt8000,00 mm.
Vandsøjletryk teltbund10000,00 mm.
Antal personer4
Antal indgange2
Vægt4700,00 gram
Materialer75D Polyester
Filters
Sort
display