90 dages bytte og retur - gratis ombytning
Søg

Sealskinz Witton WP Extreme Cold Weather Glove

Vandtætte, varme, og utroligt åndbare handsker

Mærke: Sealskinz
Leveringsdato: 2-5 hverdage
  • *
    • Ikke tilgængelig
  • *
750,00 kr.
599,00 kr.
decrease increase

Sealskinz Witton WP Extreme Cold Weather Glove er de ultimative vandtætte handsker til ekstreme udendørs forhold.

Sealskinz' kraftfulde og vandtætte handsker er skræddersyet til at levere enestående isolering under de mest isnende forhold. Disse 100% vandtætte handsker er fremstillet af førsteklasses materialer for at sikre maksimal vandtæthed og åndbarhed. Det ydre lag består af 94% polyester og 6% elastan, mens håndfladen er 100% ægte læder. Mellemlaget består af 100% polyurethan, og det indre lag er 100% polyester. Med PrimaLoft® Gold-isolering og et skridsikkert greb får du en handske, der giver en enestående kontrol og fingerfærdighed og samtidig eliminerer ubehagelige liner-udtræk.

Disse koldvejrshandsker holder dig varm og tør under de mest barske forhold. Uanset om du er på en snedækket vandretur, udfører tungt udendørs arbejde eller sejler i kolde temperaturer, vil disse vandtætte handsker, der også er utroligt varme og åndbare, sikre, at du er i stand til at fortsætte uanset vejret.

Med en tre-lags konstruktion for varme, holdbarhed og vandtætning samt PrimaLoft® Gold-isoleringen og gedeskind på håndfladen, får du en naturlig følelse og optimal kontrol. Med Zero Liner Movement-teknologien vil du opleve nul træk, glidning eller sammenfiltren, hvilket giver dig den kontrol, du har brug for, når det betyder mest.

Produkt specifikationer
Tekniske detaljer
Vandsøjletryk20.000 mm.
VandtætJa
ÅndbarJa
Materialer
Materialer94 % Polyamid, 6 % Elastane
Matrialer håndfladerGedeskind
Filters
Sort
display