90 dages bytte og retur - gratis ombytning
Søg

Sealskinz Swaffham WP Extr. Cold Weather Ins. Finger-Mitten w. Fusion Control™

Handsker der giver ultimativ beskyttelse i vådt og koldt vejr

Mærke: Sealskinz
Leveringsdato: På lager
  • *
    • Ikke tilgængelig
  • *
999,00 kr.
899,00 kr.
decrease increase

Sealskinz Swaffham WP Extr. Cold Weather Ins. Finger-Mitten w. Fusion Control™ er din nøgle til at forblive tør og komfortabel uanset vejret!

Den indbyggede femfinger liner forbedrer både varme og fingerfærdighed, hvilket gør dem ideelle til kolde vejrforhold. Vores ekstremt kolde vejr-isolerede fingervanter med Fusion Control™ er det perfekte valg til cykelture i vinterkulden, bjergbestigning på våde og blæsende dage eller skiløb.

På håndryggen bruges Gold Bio™, Primalofts første 100 % genbrugelige og biologisk nedbrydelige syntetiske isolering, der giver ekstra varme. På håndfladen er handskerne udstyret med Primaloft® Gold Aerogel, der sikrer fremragende greb. Takket være Sealskinz' patenterede 'first-of-its-kind' Fusion Control™-teknologi er disse handsker en kombination af unik åndbarhed og uovertruffen fingerfærdighed i en 100 % vand- og vindtæt handske.

Med Fusion Control™-bindingsprocessen er en 100 % vandtæt hydrofil membran sikkert fastgjort mellem den indre liner og den ydre skal, hvilket giver en handske, der sidder tættere på huden og giver dig en høj fingerfærdighed og bevægelsesfrihed samt en betydelig forbedring af grebet. Tilføjelsen af en indvendig liner med fem fingre holder dig komfortabel og varm, samtidig med at du nyder fordelene ved en vante-lignende pasform.

Filters
Sort
display