90 dages bytte og retur - gratis ombytning
Søg

Sea to Summit X-Pot Kettle 2.2 Litre

Med Opbevaringspose

Mærke: Sea To Summit
Leveringsdato: 2-5 hverdage
  • *
    • Ikke tilgængelig
  • *
449,00 kr.
359,20 kr.
decrease increase
Sea to Summit X-Pot Kettle 2.2 Liter er en letvægts gryde, der er designet til udendørs brug. Den er lavet af hårdanodiseret aluminium, som er både let og holdbart.

Grydens unikke sammenfoldelige design gør den nem at pakke ned og transportere i rygsækken. Når den er foldet sammen, fylder den minimalt, hvilket gør det let at have den med på tur.

Sea to Summit X-Pot Kettle 2.2 Liter har en kapacitet på 2,2 liter og kan bruges til at koge vand eller til at tilberede måltider. Gryden har et låg med integrerede silikonehåndtag, der gør det let at løfte låget uden at brænde sig. Den har også ergonomiske håndtag, der er lette at gribe omkring, selv når de er varme.

Den har også en integreret varmeveksler i bunden, som hjælper med at øge varmeoverførslen og reducere kogningstiden. Dette gør det muligt at spare på brændstof, hvilket gør kedlen ideel til backpacking og andre udendørs aktiviteter, hvor vægt og effektivitet er vigtige faktorer.

Alt i alt er Sea to Summit X-Pot Kettle 2.2 Liter en fremragende løsning til camping og backpacking, der kombinerer holdbarhed, effektivitet og letvægt.
Produkt specifikationer
Materialer
MaterialerAnodised aluminium , Silikone
Størrelser og omfang
Volume2,20 L
Diameter19,50 cm.
Højde11 cm
Vægt290 gram
Filters
Sort
display