90 dages bytte og retur - gratis ombytning
Søg

Sea to Summit Ascent Women's -9C - Regular

Lun dunsovepose med god bredde

Mærke: Sea To Summit
Leveringsdato: 2-5 hverdage
  • *
    • Ikke tilgængelig
  • *
4.749,00 kr.
3.999,00 kr.
decrease increase

Giv dig selv den bedste mulighed for en behagelig nats søvn, selv i kolde omgivelser, med Sea to Summit Ascent Women's -9C soveposen i størrelse Regular. Designet specielt til kvinder, tilbyder denne sovepose optimal isolering og komfort.

Avanceret Isolering: Med en dunblanding på 90/10 og en fill power på 750+, tilbyder denne sovepose fremragende isoleringsevne, der holder dig varm ned til -9 grader Celsius. Premium gåsedun, der er RDS-certificeret og behandlet med Ultra Dry Down teknologi, sikrer en blød og luksuriøs fornemmelse, samtidig med at den modstår fugt og bevarer varmen.

Bæredygtige Materialer: Sea to Summit er dedikeret til at minimere miljøpåvirkningen af deres produkter. Derfor er denne sovepose fremstillet af genanvendt nylon og er både Bluesign®-certificeret og PFC-fri.

Funktionelle Detaljer: Denne sovepose er udstyret med Sea to Summits FreeFlow Zip-system, der har dobbelt lynlåse - en halvlængde på den ene side og en fuldlængde på den anden side. Dette gør det nemt at komme ind og ud af soveposen og justere ventilationen efter behov. Lynlåsen er højre monteret for nem adgang.

Gør dig klar til at nyde dine udendørs eventyr med Sea to Summit Ascent Women's -9C soveposen i størrelse Regular. Køb nu og oplev den ultimative kombination af ydeevne, holdbarhed og bæredygtighed.

Produkt specifikationer
Tekniske detaljer
Fillpower750+
Comforttemperatur herrer-15 grader celsius
Comforttemperatur kvinder-9 grader celsius
Extrem temperatur-26 grader celsius
Materialer
MaterialerGenanvendt nylon, Bluesign®, PFC fri
FoerPremium Gåsedun, RDS Certificerede Dun, Ultra dry down
Dunblanding90/10
LynlåsFreeFlow Zip system -2vejs lynlås ( Halv længde+ fuld længde), Højre monteret lynlås
Størrelser og omfang
Kropslængde max.170 cm.
Længde181 cm
Filters
Sort
display