90 dages bytte og retur - gratis ombytning
Søg

Sea to Summit Ascent Women's -9C - Long

Lang udgave af den lune sovepose fra Sea to Summit - dobbelt lynlås

Mærke: Sea To Summit
Leveringsdato: 2-5 hverdage
  • *
    • Ikke tilgængelig
  • *
4.999,00 kr.
3.999,00 kr.
decrease increase

Forbered dig til en varm og komfortabel nats søvn under dine udendørs eventyr med Sea to Summit Ascent Women's -9C soveposen i størrelse Long. Designet specielt til kvinder, tilbyder denne sovepose optimal isolering og komfort, selv i kølige temperaturer.

Avanceret Isolering: Denne sovepose har en dunblanding på 90/10 og en fill power på 750+, hvilket giver fremragende isoleringsevne ned til -9 grader Celsius for kvinder. Premium gåsedun, der er RDS-certificeret og behandlet med Ultra Dry Down teknologi, sikrer en blød og luksuriøs fornemmelse, samtidig med at den modstår fugt og bevarer varmen.

Bæredygtige Materialer: Sea to Summit er engageret i at minimere miljøpåvirkningen af deres produkter. Derfor er denne sovepose fremstillet af genanvendt nylon og er både Bluesign®-certificeret og PFC-fri.

Funktionelle Detaljer: Denne sovepose er udstyret med Sea to Summits FreeFlow Zip-system, der har dobbelt lynlåse - en halvlængde på den ene side og en fuldlængde på den anden side. Dette gør det nemt at komme ind og ud af soveposen og justere ventilationen efter behov.

Gør dig klar til dine udendørs eventyr med Sea to Summit Ascent Women's -9C soveposen i størrelse Long. Køb nu og oplev den ultimative kombination af ydeevne, holdbarhed og bæredygtighed.

Produkt specifikationer
Tekniske detaljer
Comforttemperatur herrer-15 grader celsius
Comforttemperatur kvinder-9 grader celsius
Extrem temperatur-26 grader celsius
Materialer
MaterialerGenanvendt nylon, PFC fri, Bluesign®
FoerRDS Certificerede Dun, Ultra dry down, Premium Gåsedun
Dunblanding90/10
Størrelser og omfang
Kropslængde max.185 cm.
Længde198 cm
Filters
Sort
display