90 dages bytte og retur - gratis ombytning
Søg

Sea to Summit Alto TR2

Ultralet 2-personerstelt med god rummelighed

Mærke: Sea To Summit
Leveringsdato: På lager
  • *
    • Ikke tilgængelig
  • *
5.099,00 kr.
decrease increase

Sea to Summit Alto TR2 er ultra let og har ekstra rummelighed takket være Sea to Summits innovative Tension Ridge konstruktion.

Med teltet her har det lykkes Sea to Summit at skabe et ultralet telt, hvor der er ekstra god indvendig plads - mere end man normalt ville forvente af så let et telt.

Teltet er født af med tanken om at genopfinde det ultralette telt fra bunden, og tilføje de forbedringer som er mest efterspurgte.

Sea to Summit har samarbejdet med DAC Pole Company, som producerer og leverer markedets bedste telstænger, om at lave den stangkonfiguraton, som udgør teltets skelet, og giver den unikke ekstra plads.

Teltets ekstra højde og rummelighed er muliggjort af Sea to Summits Tension Ridge konstruktion. En vigtig del af denne konstruktion er tagstangen, som er formet som et V som giver inder- og ydretelt et træk både opad og udad. Således opnås et højt loft og næsten lodrette vægge, der tilsammen giver særdeles god rummelighed.

Ydermere er ventilationen helt i top, og den øverste brede udluftningskanal sikrer, sammen med den bedre baseline ventilation, op til 70% bedre luftstrøm gennem teltet.

Sammenpakket er teltet opdelt i FairShare pakkesystem, der gør det nemt at fordele teltet ud i flere tasker. Selv stangholderen har en funktion, da den kan ophænges i teltet, og fungere som lampe hvis du putter din pandelampe/lygte ind i den.

Teltet er meget alsidigt, og kan opsættes på flere forskellige måder, f.eks. med eller uden ydertelt, ydertelt alene, eller 50/50 med stjernekig.


Produkt specifikationer
Tekniske detaljer
TeltstængerDAC Featherlite NFL Anodized Aluminium
Materialer
Materialer15D Sil-PeU Coated Nylon Ripstop 1.200mm
Størrelser og omfang
Vægt1340 gram
Højde111 cm
Bredde244 cm
Længde223 cm
Mål sammenpakket, Højde12 cm.
Mål sammenpakket, Bredde12 cm.
Mål sammenpakket, længde52 cm.
Areal2,50 m2
Filters
Sort
display