90 dages bytte og retur - gratis ombytning
Søg

Salomon X Ultra 4

Effektiv vandresko med yderst åndbar overdel og god støtte.

Mærke: Salomon
Leveringsdato: På lager
  • *
    • Ikke tilgængelig
    • Ikke tilgængelig
  • *
1.099,00 kr.
decrease increase

Let og utrolig lækker vandresko med en yderst åndbar overdel og en stabil bund nedenunder.

Giv dig selv den bedste hverdagssko eller nyd en den fantastiske åndbarhed når du går i teknisk lidt sværere terræner med X Ultra 4 fra Salomon.

Vandreskoen har alle de gode tekniske detaljer vi elsker en god sko for og lad os starte nedenfra. Slidsålen i bunden er Salomons patenterede Contragrip sål der ikke sætter sorte streget på gulve eller andre underlag hvor det er uønsket. Selve begrebet Contragrip kommer fordi mønstret nedenunder både giver greb når du går opad og nedad i terrænet, fordi mønstret er vendt op på den bagerste del af skoen.

Skal du gå længere ture, eller bruge skoen hele dagen på arbejde, vil du elske Chassiset i den mellemste del af skoen. Det giver nemlig en lækker stabilitet og støtte til en træt fod der skal tage mange skridt endnu og sidder på en krop der også skal have energi om aftenen.

Mellemsålen har i øvrigt lækker absorbering i form af den EVA formstøbte sål der ligger gemt inde og i selve fodsengen vil foden falde til ro og elske ORTHOLITE® sålen. Den er nemlig en dejlig blød blanding af ORTHOLITE® skum og en EVA formstøbt hælkappe.

Snørerne er de kendte tynde, men stærke, kevlarsnørebånd der snøres fast med Salomons Quicklace snøre på et splitsekund. Når først snøren sidder hvor den skal, gemmes resten væk i den lille lomme der er beregnet til det.

X Ultra 4 er fra Salomons Hikingprogram, men kan også anvendes som trailløbesko til de længere distancer.

Du kan se en størrelsesguide på skoene lige her:
Størrelseguide Salomon

Produkt specifikationer
Tekniske detaljer
SlidsålSalomon Contragrib
ÅndbarJa
VandafvisendeJa
VandtætPFC-Fri DWR Behandling
Størrelser og omfang
Vægt365 gram
Filters
Sort
display