90 dages bytte og retur - gratis ombytning
Søg

Salomon Supercross 4 GTX W

Superlet trailsko til kvinder

Mærke: Salomon
Leveringsdato: På lager
  • *
    • Ikke tilgængelig
    • Ikke tilgængelig
    • Ikke tilgængelig
  • *
1.249,00 kr.

Salomon Supercross 4 GTX W er din vandtætte og åndbare trailsko der er let som luft og støtter som de allerbedste sko på markedet.

Det er en løbesko - let og støttende og lavet til alle der elsker at bevæge sig i naturen, også der hvor andre ikke lige kommer med det første. Mange bruger den også til vandring og er rigtigt glade for den til det brug.

Skoen giver dig en rigtig god støtte med en stivere bund, uden at være stiv som en vandrestøvle. Den har en mønster på bunden der gør, at du kan stå fast når det er godt mudret, iset, gruset - og både når det går nedad og opad.

Overdelen er ét samlet stykke nylon med en Goretex membran nedenunder. Det betyder, at skoen er helt vandtæt og samtidig tillader foden at ånde - en kombination der er ret god hvis vi nu leger med tanken om at bo i et land hvor det regner ret ofte.

Sålen er fra Ortholite og snørebåndet er det kendte Quicklace™ der gør den uhyre let at komme i og af igen - og med sikkerhed for at den ikke går op hele tiden og skal snøres.
Quicklace™ er et kevlarsnørebånd der er patenteret af Salomon - det er let og meget stærkt og det er hurtigt at snøre.

Du kan se en størrelsesguide på skoene lige her:
Størrelseguide Salomon

Produkt specifikationer
Tekniske detaljer
ÅndbarJa
SlidsålSalomon Contragrib
Filters
Sort
display