90 dages bytte og retur - gratis ombytning
Søg

Salomon Supercross 4

Trailsko med genial bund - uden membran

Mærke: Salomon
Leveringsdato: På lager
  • *
    • Ikke tilgængelig
    • Ikke tilgængelig
    • Ikke tilgængelig
  • *
1.099,00 kr.
749,00 kr.
decrease increase

Salomon Supercross 4 er en terrænløbesko, der er designet til at give dig stabilitet og beskyttelse under løb på ujævnt terræn. Skoen har en stødabsorberende mellemsål, der giver god komfort og beskyttelse mod stød og vibrationer, mens du løber.

Overdelen af skoen er lavet af åndbart mesh-materiale, der giver god ventilation og holder dine fødder tørre og kølige under løb. Skoen har også en beskyttende tåkappe, der hjælper med at beskytte dine tæer mod stød og slag. Den gode åndbarhed kommer af at der ikke er nogen membran i skoen, hvilket gør at den heller ikke er vandtæt.

Ydersålen på Supercross 4 er lavet af en slidstærk gummi, der giver godt greb på både våde og tørre overflader. Den er også udstyret med dybe riller og knopper, der giver god greb på ujævne og glatte overflader, så du kan løbe sikkert og stabilt på terrænnet. Derudover vender mønstret omvendt på den bagerste del af skoen hvilket gør at du kan stå fast, også når det går nedad bakke.

Supercross 4 har en god pasform og en justerbar snørelukning, der giver en tætsiddende og individuel pasform. Skoen er super let, hvilket gør den behagelig at løbe i over længere tid.

Alt i alt er Salomon Supercross 4 en pålidelig og holdbar terrænløbesko, der giver god støtte og beskyttelse på ujævnt terræn.

Produkt specifikationer
Tekniske detaljer
ÅndbarJa
MellemsålEVA
SålORTHOLITE®
SlidsålSalomon Contragrib
Filters
Sort
display