90 dages bytte og retur - gratis ombytning
Søg

Robens Klondike Twin

Stort familie eller spejder telt

Mærke: Robens
Leveringsdato: På lager
  • *
    • Ikke tilgængelig
  • *
16.669,00 kr.
11.999,00 kr.
decrease increase

Klondike Twin teltet fra Robens er en perfekt løsning til større grupper og familier, der ønsker at tilbringe tid i naturen med god plads og komfort. Teltet har plads til op til 12 personer og er indrettet som et stort rum, hvor man kan opholde sig.

Teltet er designet til at modstå de gængse vejrforhold og er lavet af højkvalitetsmaterialer, der giver god beskyttelse mod vind og regn. Samtidig er teltet også åndbart og ventileret for at sikre et behageligt indeklima.

Robens Klondike Twin teltet er nemt at sætte op og kommer med alle nødvendige stænger, pløkker og barduner. Teltets konstruktion gør det stabilt og holdbart i selv de mest udfordrende terrænforhold.

Teltet er også let at transportere og kan nemt pakkes ned i den medfølgende taske. Robens Klondike Twin teltet er den perfekte løsning til alle, der ønsker en pålidelig og holdbar løsning til camping og outdoor-aktiviteter med god plads og komfort.

Klondike Twin kan optimeres til udeliv ved tilkøb af indertelte og brændeovn, hvilket telte er forberedt til, men som ikke kommer med teltet fra start.

Produkt specifikationer
Tekniske detaljer
TeltstængerMidterstamg: Aluminium
Materialer
Materiale yderteltHydroTex Polycotton, 65% polyester / 35% bomuld
Størrelser og omfang
Antal sovende personer12
Vægt28300 gram
Mål sammenpakket, længde87 cm.
Mål sammenpakket, diameter35 cm.
Filters
Sort
display