90 dages bytte og retur - gratis ombytning
Søg

Didriksons Piko Kids Jacket 7

Vandtæt skaljakke til børn med vandtæt lynlås

Mærke: Didriksons
Leveringsdato: På lager
  • *
    • Ikke tilgængelig
  • *
699,00 kr.
decrease increase

Piko præsenterer en fuldstændig vandtæt og vindtæt letvægtsjakke, der er konstrueret med tapede sømme for at opnå en 100% vandtæt finish. Jakken har en almindelig pasform med en høj krave og en let forlænget bagkant for ekstra beskyttelse mod elementerne. Den aftagelige hætte er elastisk på de nederste sider og har en formbar metaltråd i skyggen, der giver mulighed for individuel tilpasning. Derudover har jakken justerbar kant og manchetter samt to lynlåslommer i siderne for praktisk opbevaring af ejendele.

Denne jakke har en PFC-fri vandafvisende finish og er fremstillet af 100% polyesterstoffer inklusive membranen, hvilket gør den både holdbar og miljøvenlig. Når jakken ikke længere er egnet til brug, er stofferne forberedt til genanvendelse til fremstilling af et nyt beklædningsstykke.

Foran lukkes jakken med lynlås, og nederkanten kan justeres med en snøring for en individuel pasform. Hætten kan nemt tages af eller på alt efter vejrforholdene. Reflekterende logo-tryk øger synligheden i mørke, mens justerbare manchetter med velcro sikrer en tæt pasform for at forhindre kulde i at trænge ind

Produkt specifikationer
Materialer
Materialer100% Polyester
LynlåsGennemgående frontlynlås
Filters
Sort
display