90 dages bytte og retur - gratis ombytning
Søg

Petromax Reflector oven

Petromax Reflektorovn

Mærke: Petromax
Leveringsdato: 2-5 hverdage
  • *
    • Ikke tilgængelig
  • *
249,00 kr.
199,20 kr.
decrease increase

Med Petromax Reflector ovnen kan du tilberede mad uden at skulle vente. Den sammenklappelige ovn er perfekt til madlavning på farten.

Produktets funktioner:
- Madlavning ved siden af ilden: Tilbered mad på indirekte varme, mens en anden ret simrer over ilden eller oven på ilden samtidig.
- Refleksion: Varme fra ilden reflekteres og opvarmer grydelåg op til størrelsen ft4.5, retter i ft4.5 låg, støbejernspander med mere.
- Ovn til bål: Top- og sidevarme i reflektorovnen, bundvarme takket være risten.
- Hurtig at samle og nem at opbevare på grund af den lille pakkestørrelse.
- Ideel at kombinere med bålstativet eller Atagoen.
- Madlavning ved siden af ilden med Dutch Oven og Co.: I den sammenklappelige reflektorovn kan du tilberede brød, kager, fisk, kød og fjerkræ takket være indirekte varme og intelligent varmerefleksion. Samtidig kan du tilberede andre retter over og i ilden, f.eks. i en Dutch Oven.

Petromax Reflector ovnen er en moderne fortolkning af den traditionelle reflektorovn fra det 18. århundrede i amerikanske husholdninger. Den bruger varmen fra den knitrende ild, reflekterer den og lagrer den inden i ovnen, så du ikke behøver at vente på, at ilden brænder ned for at begynde at bage eller lave mad. Maden tilberedes jævnt på alle sider, og du kan altid se, hvor langt den er kommet. Med Petromax Reflector ovnen kan du tilberede mad over og i ilden samtidig, takket være materialer som varme- og brandsikre fibre med reflekterende belægning.

Ovnen er letvægtig, hurtig at samle og imponerer med sin stabilitet. Den har plads til Petromax grydelåg op til størrelse ft4.5, støbejernspander og andet køkkengrej. En rist i bunden af ovnen sikrer, at Dutch Oven får ekstra varme nedefra, hvilket giver mulighed for at tilberede fisk på en let og saftig måde ved konstant at tilføje olivenolie og roterende gryden.

Udnyt ovnen til at tilberede lækre retter samtidig i og over ilden og bag cookies i Reflector Ovnen. Med Petromax Reflector ovnen kan du fortsat bage kager, brød og fjerkræ - en moderne fortolkning af en klassiker, der kombinerer hyggen ved ilden med funktionaliteten fra tidligere tider.

(Genereret med hjælp fra AI, Frilivs eksperter sidder klar til at hjælpe yderligere.)

Produkt specifikationer
Størrelser og omfang
Længde42 cm
Bredde30 cm
Højde30 cm
Filters
Sort
display