90 dages bytte og retur - gratis ombytning
Søg

Pacsafe LS350 Backpack

Tyverisikret taske med god komfort til rejser

Mærke: Pacsafe
Leveringsdato: 2-5 hverdage
  • *
    • Ikke tilgængelig
  • *
1.299,00 kr.
1.039,20 kr.
decrease increase

Pacsafe LS350 rygsæk er en pålidelig og sikker rejsetaske, der tilbyder både funktionalitet og sikkerhed til moderne rejsende.

Denne rygsæk er en del af Pacsafe's LS (Lifestyle) serie, der fokuserer på at levere innovative løsninger til at beskytte dine ejendele mod tyveri og uønskede hændelser.

Pacsafe LS350 rygsæk er udstyret med flere avancerede sikkerhedsfunktioner, herunder RFIDsafe lommer til beskyttelse af dine betalingskort og pas mod uautoriseret scanning af RFID-chips. Den har også det patenterede eXomesh slashguard materiale, der forhindrer skæreskader og beskytter dine ejendele mod lommetyve.

Rygsækkens design er både stilfuldt og praktisk med flere lommer og rum til organiseret opbevaring af dine ting, inklusive en polstret lomme til en bærbar computer eller tablet. Den har også en justerbar og polstret skulderrem samt en brystrem for ekstra komfort og stabilitet under transport.

Uanset om du er på rejse, på arbejde eller ude at gå en tur, giver Pacsafe LS350 rygsæk dig ro i sindet og sikkerhed for, at dine værdigenstande er sikkert beskyttet mod tyveri og uønskede hændelser.

Produkt specifikationer
Tekniske detaljer
Polstret PC-rumIpad / Tablet
Materialer
Materialer400D ECONYL® regenerated nylon dobby, eXomesh® wirenet, RFiD Beskyttet
Materiale inderstofGenanvendt Polyester
LynlåsLynlåsåbning
Størrelser og omfang
Vægt720 gram
Højde42 cm
Bredde29,50 cm
Dybde13 cm
Volume15 L
Filters
Sort
display