90 dages bytte og retur - gratis ombytning
Søg

Pacsafe LS200 Crossbody

Tyverisikret taske med høj komfort til rejser og hverdag

Mærke: Pacsafe
Leveringsdato: 2-5 hverdage
  • *
    • Ikke tilgængelig
  • *
1.249,00 kr.
999,20 kr.
decrease increase

Pacsafe LS200 Crossbody er en praktisk og sikker skuldertaske designet til at opfylde behovene hos moderne rejsende og byboere, der værdsætter både stil og sikkerhed.

Denne skuldertaske er en del af Pacsafe's LS (Lifestyle) serie, der fokuserer på at levere innovative løsninger til at beskytte dine ejendele mod tyveri og uønskede hændelser. LS200-modellen er specielt designet til at være let og kompakt, hvilket gør den ideel til daglig brug og rejser.

Pacsafe LS200 Crossbody er udstyret med flere avancerede sikkerhedsfunktioner, herunder RFIDsafe lommer til beskyttelse af dine betalingskort og pas mod uautoriseret scanning af RFID-chips. Den har også det patenterede eXomesh slashguard materiale, der forhindrer skæreskader og beskytter dine ejendele mod lommetyve.

Taskens design er funktionelt med flere lommer og rum til organiseret opbevaring af dine ting, såsom telefon, pung, nøgler og solbriller. Den justerbare skulderrem giver dig mulighed for at tilpasse tasken til din komfort og bære den på den måde, der passer bedst til dig.

Uanset om du er på rejse, på arbejde eller ude at gå en tur, giver Pacsafe LS200 Crossbody dig ro i sindet og sikkerhed for, at dine værdigenstande er sikkert beskyttet mod tyveri og uønskede hændelser.

Produkt specifikationer
Materialer
Materialer400D ECONYL® regenerated nylon dobby, RFiD Beskyttet, eXomesh® wirenet
Materiale inderstofGenanvendt Polyester
Størrelser og omfang
Volume7 L.
Vægt610 gram
Højde29 cm
Bredde23 cm
Dybde7 cm
Filters
Sort
display