Søg

Pacsafe Metrosafe LS350 ECONYL Backpack

Sikker skuldertaske
Mærke: Pacsafe
Leveringsdato: 2-4 dage
  • *
    • Ikke tilgængelig
  • *
1.239,00 kr.
decrease increase
Pacsafe Metrosafe LS350 ECONYL rygsæk er en bæredygtig og sikker rygsæk, der er designet til at beskytte dine ejendele, mens du er på farten.

Rygsækken er lavet af ECONYL, som er et bæredygtigt materiale fremstillet af genanvendt nylon, der er indsamlet fra havet og andre kilder.

Rygsækken er udstyret med et antal sikkerhedsfunktioner, der gør det svært for lommetyve og andre ubudne gæster at få adgang til dine ejendele. Dette inkluderer et RFID-blokeringssystem, der beskytter dine personlige oplysninger mod scanning og identitetstyveri, og en lynlås med en sikkerhedsflap, der forhindrer tyve i at åbne rygsækken uden at blive bemærket.

Rygsækken har også en polstret lomme til en 13-tommers bærbar computer eller tablet, en intern organizerlomme og en nøglering, så du kan holde dine ting organiseret og nemt tilgængelige. Derudover er rygsækken designet med en justerbar brystrem og skulderstropper, der gør den behagelig at bære, selv når den er fuld.

Alt i alt er Pacsafe Metrosafe LS350 ECONYL rygsæk en ideel løsning for dem, der ønsker at beskytte deres ejendele og samtidig være miljøbevidste.
Produkt specifikationer
Technical details
Materialer400D ECONYL® regenerated nylon dobby, Rfid sikret
Volume15,00 L
Vægt720,00 gram
Polstret PC-rum13"
Højde42,00 cm
Bredde29,50 cm
Dybde13,00 cm
Filters
Sort
display