Søg

Nordisk Tora

Dunforet skaljakke med masser af muligheder
Mærke: Nordisk
Leveringsdato: På lager
  • *
    • Ikke tilgængelig
  • *
3.399,00 kr.
2.299,00 kr.
decrease increase

Nordisk Tora er den nye dunforede skaljakke fra Nordisk i Silkeborg - en af verdens absolut førende huse i teknisk beklædning med dun.

Jakken er designet til dig der vandrer og har mange detaljer der gør den egnet til netop dette formål.
Dun er for det første dejligt åndbare og når der så også er en åndbar membran i skallen, slipper metervaren fint med fugtig varme ud.

Udluftning under armene er der naturligvis også - og så kommer der en detalje vi ikke har set før, og som ser meget spændende ud.

Når nu et issue i en lun jakke til vandring kan være, at komme af med varmen når man går og kan holde på varmen når man holder pause, kan den dobbelte lynlås i fronten være et rigtigt spændende bekendtskab.

Lynlåsen i fronten har således én gang i den ene side og 2 i den anden.
I mellem de 2 er der et meshnet, og det betyder, at hvis du lyner den normalt har du blot en normal lukket og vind og vandtæt lukning.
Bruger derimod den nye detaljer får du i hele åbningen i fronten en meshåbning der giver masser af god luft ind til fronten og du kan slippe af med masser af overskudsvarmen. Vi tror på den!

Jakken er dunforet og dermed lun - og den er varm nok til at være en vinterjakke i den danske vinter, hvis ikke den bliver rigtig kold.
Til gengæld er jakken også forsynet med liftkortlomme, så den kan bruges til skijakke - og hvorfor dog ikke det, når du har investeret i en rigtig lækker outdoorjakke.

Produkt specifikationer
Tekniske detaljer
VandtætJa
VindtætJa
Vandsøjletryk10000,00 mm.
ÅndbarJa
Åndbarhed20000,00 G/m2/24h
Fillpower700+
Materialer
Materialer yderstofPolyamid
Foer100% genbrugt polyamid, Crystal Down™
Dunblanding90/10
Lommer2 lynlåshåndlommer
LynlåsGennemgående frontlynlås
Filters
Sort
display