90 dages bytte og retur - gratis ombytning
Søg

Tilbud på Nordisk telte til Glamping

Glampingtelte  fra Nordisk

Nordisk er verdensmestre i Glampingtelte - og friliv er dansk mester i Nordisk telte.

Vi har altid Nordisk´ telte på lager og er klar til at rådgive dig så du får det bomuldstelt der er det helt rigtige for dig.

Kontakt vores personale eller klik her for at se de modeller vi anbefaler, hvis du også vil have en sommer fuld af sol og vind, Komfort og natur - ægte Glamping.

 

Se alle Glampingteltene her

De største bomuldstelte fra Nordisk

Det mest populære Glampingtelt

Det nyeste bomuldstelt fra Nordisk

 

 

Hvad er Glamping?

Glamping er en mere luksuriøs form for camping - og en sammensætning af ordene "camping" og "Glamour". Ofter er glamping forbundet med at sove i et bomuldstelt, idet det tilbyder langt det bedste indeklima af de materialer man producerer telte i.

Glamping har vundet popularitet blandt rejsende, der ønsker at nyde naturen og det eventyr der er naturligt forbundet med camping, men ønsker ikke at gå på kompromis med komforten. Det er også en populær mulighed for par, familier og venner, der ønsker at tilbringe tid sammen i naturen, men ønsker at undgå de udfordringer, der kan komme med traditionel camping.

Nordisk er nok førende indenfor levering af det mest centrale i glampingoplevelsen, nemlig et telt i den helt rigtige kvalitet, størrelse og udformning. Hvis du virkelig vil, kan dit glampingtelt blive et helt lille palads på campingpladsen med luksus - og naturen lige udenfor.

Filters
Sort
display