90 dages bytte og retur - gratis ombytning
Søg

Nordisk Skadi Ms Urban Down Coat

Skadi Vinterjakken: Perfekt balance mellem stil og funktionalitet

Mærke: Nordisk
Leveringsdato: På lager
  • *
    • Ikke tilgængelig
    • Ikke tilgængelig
  • *
3.699,00 kr.
1.849,50 kr.
decrease increase

Ingenting kan sammenlignes med den fantastiske følelse af at passere biler og busser fanget i morgentrafikken. Den isnende vind, der bider i dit ansigt, minder dig konstant om, at du har truffet den helt rigtige beslutning. At pendle på to hjul! Og Skadi jakken vil gøre denne oplevelse endnu bedre!

Med Skadi vinterjakken er du klar til eventyr i al slags vejr. Den er skabt specielt til cyklister og er fremstillet af bæredygtige materialer af absolut topkvalitet. Jakken opnår den perfekte balance mellem funktionalitet og æstetik. De reflekterende detaljer sikrer, at du forbliver synlig i mørket, men de kan også let skjules, så du ankommer med stil til din destination.

Skadi er fyldt med praktiske funktioner, der gør den til din uundværlige ledsager i dit udendørs liv. Den har rigelig lommeplads, en justerbar talje og hætte samt refleksdetaljer, der øger din synlighed på vejen. Alle disse funktioner gør den perfekt til vintercykling, men den er også så stilfuld, at du kan tage den med dig overalt, fra bjergstier til byens teatre. Nordisk har designet den, så de praktiske detaljer kan gemmes væk på et øjeblik.

Hver eneste detalje på denne jakke er også nøje udformet med den miljøbevidste cyklist i tankerne. Både det indre og ydre stof er lavet af genbrugsmaterialer, og dunene i mellemlagene er overskydende materiale fra en europæisk frilandsfarm, som Nordisk har upcycled til verdens letteste, varmeste og mest åndbare isolering.

Skadi er let, komfortabel, synlig og garanterer at holde dig varm og tør, uanset hvor du bevæger dig hen. Er du klar til at tage din udendørsoplevelse til næste niveau?

Produkt specifikationer
Tekniske detaljer
Vandsøjletryk10.000 mm.
VandtætJa
Åndbarhed10000 G/m2/24h
Fillpower750+
Materialer
MaterialerGenanvendt polyester
FoerCrystal Down™, Gåsedun
Dunblanding90/10
Lynlås2-vejs frontlynlås, 2-vejs frontlynlås
HætteFast hætte, Justerbar
LommerVandtætte lynlåslukkede lommer
Produkt tags
Filters
Sort
display