90 dages bytte og retur - gratis ombytning
Søg

Nordisk Lodur Women's Jacket

Nordisk Ultralight Down Filled Shell Jakke

Mærke: Nordisk
Leveringsdato: På lager
  • *
    • Ikke tilgængelig
  • *
3.699,00 kr.
2.799,00 kr.
decrease increase

Oplev Nordisk Lodur Ultralight Down Filled Shell Jakke med en bemærkelsesværdig kombination af ekstrem lethed, vandtæthed og åndbarhed. Nordisk Lodur Ultralight Down Filled Shell Jakke er ikke som de andre; den ser ud, føles og vejer som en skrøbelig dunjakke, men den kan modstå voldsomt vandsøjletryk på op til 20 meter, uden at en eneste dråbe trænger igennem. Og så er den utroligt åndbar.

Denne jakke består af det samme ultratynde 10 denier-stof som Nordisk brugte til deres Passion-sovepose. Denne gang er det dog også vandtæt med en utroligt tynd membran på kun 5 mikrometer - det er 5/1000 af en millimeter, hvilket gør det til den tyndeste og mest åndbare vandbeskyttelse, der nogensinde er blevet skabt. Den kan ikke kun modstå vandsøjletryk på 20.000 mm, men den tilbyder også en enestående åndbarhed på 20.000 MP.

Hvad betyder dette for dig? Det betyder, at du vil føle dig let som en fjer og utroligt åndbar, som om du slet ikke har noget på. Samtidig får du fuld beskyttelse mod kraftige regnskyl og bliver varmet af bæredygtige superkræfter fra ultralækkert 95/5 900+ Crystal Down® dun. Du forbliver varm og tør, både indeni og udenpå med Nordisk Lodur Ultralight Down Filled Shell Jakke.

Produkt specifikationer
Tekniske detaljer
Vandsøjletryk20.000 mm.
Fillpower900+
Åndbarhed40000 G/m2/24h
Materialer
Materialer100% polyamide
FoerCrystal Down™
Dunblanding95/5
Lommer2 håndlommer
LynlåsGennemgående frontlynlås
HætteFast hætte, Justerbar
Produkt tags
Filters
Sort
display