90 dages bytte og retur - gratis ombytning
Søg

Nemo Moonlite reclining camp chair

Nemo Moonlite lejrestol

Mærke: Nemo
Leveringsdato: 2-5 hverdage
  • *
    • Ikke tilgængelig
  • *
1.499,00 kr.
1.199,20 kr.
decrease increase

Tag Moonlite™ med dig ud i naturen og oplev følelsen af vægtløshed, mens du læner dig tilbage under stjernerne. Nem at sætte op og knap mærkbar i din rygsæk, er Moonlite din go-to stol til enhver eventyr, lige fra en picnic i parken til en længere vandretur. De store rør, parret med smedede aluminiumsnav, skaber enestående styrke og stabilitet. Og bedst af alt, Moonlite er den eneste stol af sin slags med en justerbar siddestilling, hvilket gør den ideel til spisning eller læsning.

Den exceptionelle komfort ved Moonlite stolen kommer fra et specialdesignet net, der strækker sig for at rumme og støtte en række kropstyper uden brug for sømme. Denne unikke sømløse sæde fastgøres til rammen med Y-formede bold-og-socket-adaptere, der roterer og tilpasser sig din krop for at undgå ubehagelige trykpunkter. Den justerbare siddestilling sammen med kvalitetskonstruktionen gør for en transformerende siddeoplevelse i en pakket vægt og størrelse, der passer til enhver eventyr.

Tro mod vores bæredygtighedsmission, bruger Moonlite 100% genanvendte materialer fra forbrugerne til vævning og net, mens lænestolens net og hardware er bluesign® godkendte.

Den sømløse sædedesign er muliggjort af et specialdesignet net, der former sig bedre efter forskellige kropstyper.
Intuitivt design, med stødabsorberende rammekomponenter og tilfredsstillende bold-og-socket sædefastgørelser.
Høj kvalitet, præcisionshardware skaber tillid og ser skarpt ud.
Premium smedede 6061 serie aluminiumsnav og store 7001 serie aluminiumsrør er bygget til et levetid af stabilitet og pålidelighed.
Hver stang i rammen har en unik diameter og form optimeret til vægt og styrke.
Enkel lænestillsystem tillader dig at justere din siddevinkel til spisning, arbejde på en bærbar computer eller afslappet afslapning.
100% genanvendte materialer fra forbrugerne bruges i net, kantbånd og vævning - net og lænemekanisme er bluesign® godkendt.

Inkluderer et lynlåsopbevaringsetui.

Produkt specifikationer
Tekniske detaljer
Max belastning135 kg
Materialer
MaterialerAluminium 6061, Genanvendte materialer, Bluesign®
Filters
Sort
display