90 dages bytte og retur - gratis ombytning
Søg

Nemo Fillo King

Nemo Fillo King i midnatsgrå

Mærke: Nemo
Leveringsdato: 2-5 hverdage
  • *
    • Ikke tilgængelig
  • *
699,00 kr.
decrease increase

På din næste campingtur skal du absolut forkæle dig selv med Nemo Fillo King puden i midnatsgrå. Denne luksuriøse udgave af vores prisvindende campingpude giver dig den komfort, du fortjener, selv når du er langt væk hjemmefra.

Med en smart design med en bafflet luftcelle på indersiden bevarer denne ekstra store campingpude formen, og den er dækket af et tykt lag premiumskum lavet af overskudsstumper fra vores selvoppustelige liggeunderlag. Det bløde og maskinvaskbare jerseybetræk giver puden det sidste touch, så den er lige så blød og støttende som din pude hjemme i sengen.

Fillo King er luksuriøst firkantet og hele seks tommer høj, perfekt til brede skuldre, men den kan stadig rulles sammen utroligt småt. Med en diskret, ergonomisk ventil og praktisk opbevaringssæk er Fillo King hurtig at puste op og tage luften ud af, og den er nem at fastgøre udenpå din rygsæk, så den er et værdifuldt tilføjelse til din næste campingtur. Og ikke nok med det: Den er lige så drømmende til flyrejser, lange køreture eller til lændestøtte derhjemme.

Med en I-Beam bafflet luftcelle, genanvendt blødt skumfyld og et behageligt, maskinvaskbart betræk, vil Nemo Fillo King puden være din trofaste følgesvend, uanset hvor du er på farten. Din komfort er lige så vigtig, når du er ude i naturen, som når du er derhjemme.

(Genereret med hjælp fra AI, Frilivs eksperter sidder klar til ar hjælpe yderligere.)

Produkt specifikationer
Materialer
MaterialerPolyester, jersey fabric
FoerOpen-cell foam
Størrelser og omfang
Længde43 cm
Bredde36 cm
Dybde15 cm
Mål sammenpakket, længde32 cm.
Mål sammenpakket, diameter12 cm.
Filters
Sort
display