90 dages bytte og retur - gratis ombytning
Søg

Merrell Thermo Akita Mid WP Mens

Vandtætte og forede støvler i læder - perfekt til vinter!

Mærke: Merrell
Leveringsdato: På lager
  • *
    • Ikke tilgængelig
  • *
1.199,00 kr.
699,00 kr.
decrease increase

Træk Merrell Thermo Akita Mid WP støvler på og gør dig klar til vinter!

Med Merrell Thermo Akita Mid WP vandtætte støvler i læder med belægning, en pålidelig vandtæt membran og hele 200 gram varmeisolation kan du stole på, at disse varme støvler vil beskytte dig mod elementerne denne sæson.

Merrells avancerede vandtætte membran holder vandet ude, samtidig med at den lader overskydende fugt forsvinde. Overdelen i vandtæt læder og mesh giver dig den perfekte kombination af holdbarhed og åndbarhed.

Det traditionelle snøresystem med metalkroge sikrer en solid og pålidelig pasform, mens tungen med bellows-funktion holder skidt og småsten ude. Støvlerne har også en praktisk D-ring til gaiter. Den åndbare netforing sikrer, at dine fødder forbliver komfortable, og med de 200 gram let isolering vil du ikke fryse.

Der er også tænkt på komforten med en blød fleece-krave og en aftagelig, formstøbt Kinetic Fit™ BASE indlægssål, der giver fleksibel støtte. Støddæmpningen i hælen med Merrell Air Cushion absorberer stød og giver ekstra stabilitet, samtidig med at en støbt nylon svangstang og en letvægts EVA-skummellemsål sørger for komfort hele dagen.

For at gøre det ekstra sikkert på glatte overflader om vinteren har er støvlen designet med en skridsikker Merrell gummisål, der er optimeret til kolde vejrforhold.

Du kan stole på, at Merrell Thermo Akita Mid WP støvler vil give dig den nødvendige beskyttelse, uanset hvad naturen byder på!

Produkt specifikationer
Tekniske detaljer
OverlæderLæder, Waterproof leather , Textil
MembranJa
MellemsålKinetic Fit™ Tri removable contoured insole
SlidsålRobust gummisål med godt greb
Filters
Sort
display