90 dages bytte og retur - gratis ombytning
Søg

Merrell MQM 3 Mid GTX

Perfekt følgesvend til dine friluftseventyr

Mærke: Merrell
Leveringsdato: På lager
  • *
    • Ikke tilgængelig
  • *
1.599,00 kr.
899,00 kr.
decrease increase

Merrell MQM 3 Mid GTX herrestøvler er skabt til den ultimative vandreferieoplevelse og så let at den også bliver en favorit til mere hverdags oplevelser hvor du har brug for et par støvler. Den er mere stiv i sålen end tilsvarende lette støvler, og dermed superegnet til dig der går mere ude i terrænet og evt. i klippefyldte omgivelser.

Støvlens overdel er konstrueret af slidstærke materialer og er udstyret med en vandtæt og åndbar Gore-Tex®-membran samt et tekstilfor fremstillet af genanvendte materialer. Selv snørerne og stropperne er lavet af bæredygtige, genanvendte materialer, for at få den bedst samlede bæredygtige støvle ud af det.

MQM 3 Mid GTX har smarte kiler ved pløsen, der effektivt forhindrer snavs og sne i at trænge ind i støvlerne. Tåområdet er desuden forstærket for at beskytte dine fødder mod skarpe sten og forhindringer.

Indlægssålen i MQM 3 Mid GTX er fremstillet af blødt EVA-skum, hvoraf halvdelen er genanvendt materiale. Mellemsålen er også EVA-baseret og tilbyder fremragende stødabsorbering og komfort. Derudover indeholder sålen en integreret stabilitetskile og en beskyttelsesplade, der effektivt afskærmer mod skarpe sten og ujævnheder under fødderne. Og særligt slidsålen er værd at lægge mærke til, iden den er lavet med et område ved forfoden der er særligt godt til at gå på klipper og med en skarpere kant ind mod midten. Den skarpere kant er perfekt hvis du skal på vandring hvor du kun har ganske lidt greb på klippestykker - lidt a la klippeklatring.

Ydersålen er udført i en robust TC5+ gummi fra Vibram®, der giver en fremragende trækkraft og greb på alle slags terræn. Uanset om du skal klatre op ad bakker eller træde igennem mudrede stier, vil disse støvler hjælpe dig med at bevare stabiliteten.

Med MQM 3 Mid GTX herrestøvler fra Merrell er du klar til at erobre det vildeste friluftsliv. Gå ikke glip af muligheden for at opleve naturen i sin fulde pragt med disse pålidelige støvler ved din side!"

 
 
 
Produkt specifikationer
Tekniske detaljer
OverlæderSyntetisk
MellemsålEva mellemsål
SlidsålVibram® TC5 +
MembranGoretex
Materialer
FoerTextil
Filters
Sort
display