90 dages bytte og retur - gratis ombytning
Søg

Letvægts vandretelte

Letvægts vandretelte når du skal på længere tur

 

 

Letvægtvandretelte er noget af det vigtigste grej for en ægte vandrer der vil ud over stepperne, hvor ikke så mange andre kommer.

Der findes telte der er særligt lette og der findes nogen der er mere vindstabile. Nogen af teltene kan der kun sove én person i og andre kan der let være 3 sovenende voksne. Nogen har en apsis med plads til grej og madlavning - andre er helt minimalistiske.

Hvis du er i tvivl om hvilket letvægtstelt du skal have er du slet ikke den eneste - og selv vores personale der rådgiver andre om at vælge det helt rigtige telt kan nogen gange være i tvivl om hvad de selv skal vælge, når de skal købe et telt til familien.

Her kan du finde links til nogen af de mest populære letvægtsmodeller på markedet.

Her er Nordisk Letvægtstelte

Her er det mest solgte letvægtstelt sidste år

Her er rigtig mange letvægtstelte samlet

 

 

Gode råd når du skal vælge letvægtstelt:

  1. Vægt: Vægten er måske den vigtigste faktor, når man vælger et letvægtstelt. Jo lettere teltet er, jo nemmere er det at bære og transportere. Nogen kan vægten også blive FOR lav - der bliver nemlig ofte gået på kompromis med andre faktorerer for at få vægten helt ned. Kontakt vores personale der kan rådgive dig om det bedste telt for dig.

  2. Størrelse: Overvej, hvor mange personer teltet skal rumme, og hvor meget plads du har brug for. Vælg et telt, der passer til dine behov og vær kritisk med at et 3 personers telt nødvendigvis ikke altid kan rumme 3 personer.

  3. Materiale: Letvægtstelte er normalt lavet af lette og holdbare materialer, såsom silikonebelagt nylon og aluminiumstænger. Tjek teltets materiale og vær sikker på, at det er holdbart nok til at modstå vejrforholdene, du vil møde på de ture du normalt tager på.

  4. Konstruktion: Sørg for at teltet har en stærk og stabil konstruktion - særligt hvis du skal udfordre dig selv på højfjeldet eller andre vindomsuste steder.

  5. Ventilation: Ventilation er afgørende for at undgå kondens inde i teltet. Vælg et telt med gode ventilationsegenskaber, såsom åbninger og meshpaneler, der giver luftcirkulation.

  6. Vind- og vandtæthed: Sørg for at teltet er vind- og vandtæt. Tjek teltets vandsøjletryk og dens evne til at modstå vind.

  7. Garanti: Vælg et letvægtstelt med en god garanti. Det kan give dig ekstra tryghed og beskyttelse, hvis der skulle opstå problemer.

Ved at overveje disse faktorer kan du finde det bedste letvægtstelt til dine behov og sikre dig en behagelig og sikker outdoorferie.

Filters
Sort
display