Søg
Vis som Gitter Liste
Sorter efter
Vis per side

Haglöfs LX Hat

Safarihat med snøre
299,00 kr. 199,00 kr.

Salomon Ivy Beanie

Varm vinter hue med kvast
299,00 kr.

Vaude Bike warm black cykelhue

Varmer dine ører på selv de koldeste dage
189,00 kr.

Waterproof Cold Weather Cable Knit Beanie

Lun og lækker strikket hue
349,00 kr.

Huer til kvinder fra de kendte mærker
Varme og åndbare huer til det kolde vejr
Flotte, varme huer leveret lige hjem til dig af et varmt postbud. Mange modeller og farver fra kendte mærkevareproducenter.
Huer til kvinder i massevis af modeller, farver og funktioner - til alle former for udeliv.
Outdoorhuer der kan bruges når det er rigtigt koldt, når du skal ud og være aktiv, eller hvis du bare skal gå en tur i vinterskoven. Vi har hele sortimentet lige her.

Hvor varme er huerne?


Huerne har forskellige varmegrader - vidt forskellige - lige fra dem der egner sig til at sidde stille på jagt eller til at løbe en tur i vinterskoven. Det kan være en hjælp at kigge på hvilket materiale huerne er lavet af, idet en meget væsentlig faktor for varmen er materialet.

Mange huer til kvinder er lavet med merinould, hvilket er et fremragende materiale til netop dette behov. Merinould holder godt på varmen når det er koldt og regulerer flot når der kommer mere varme under kasketten - så en hue med uld er i realiteten altid varm.
Er du i tvivl om hvor varm huen er, så kontakt os inden du køber online - vi er her for at hjælpe dig.

Findes der vandtætte huer?


Ja! - der findes vandtætte huer, men det er ganske få der er det. Normalt har man en jakke med en vandtæt hætte på om vinteren, så det er ofte ikke nødvendigt at huen er vandtæt. Men det findes.
Både Haglöfs og Montane laver huer med Goretex membraner i, så du kan sagtens få det, hvis du ønsker det. Hvis ikke du kan finde en vandtæt hue til kvinder, så ring eller skriv til os, så hjælper vi dig meget gerne.

Filters
Sort
display