90 dages bytte og retur - gratis ombytning
Søg

Helly Hansen Merino Pant

Skiunderbukser i ren merinould - Mulesingfri og med alle de bedste fordele fra høj-kvalitets Merinould.

Mærke: Helly Hansen
Leveringsdato: På lager
  • *
    • Ikke tilgængelig
  • *
699,00 kr.
499,00 kr.
decrease increase

Når det kommer til udendørs eventyr, er det vigtigt at have det rette udstyr. Helly Hansen, en anerkendt leder inden for friluftstøj, præsenterer stolt deres Merino Pant til herrer, en skabning skabt til at møde de mest udfordrende vejrforhold og aktiviteter.

Materialernes Magi

Helly Hansen Merino Pant er konstrueret med omhu og bruger førsteklasses materialer. Merinoulden giver overlegen varme og åndbarhed, samtidig med at den naturligt bekæmper lugt og sved. Helly Hansen bruger kun etisk indsamlet merinould fra får fra New Zealand og Australien - og garanterer helt Mulesingfri uld.

Komfort og Bevægelsesfrihed

Komfort er afgørende, når du er udendørs i timevis. Helly Hansen har indarbejdet en ergonomisk pasform i Merino Pant, der giver dig fuld bevægelsesfrihed uden at gå på kompromis med komforten. Buksen har også flade sømme for at forhindre irritation og gnidning under langvarige aktiviteter.

Konklusion

Helly Hansen Merino Pant til herrer er den ideelle følgesvend til dine friluftsaktiviteter. Med en perfekt kombination af materialer, beskyttelse mod elementerne, komfort og stil, vil du aldrig ønske at tage dem af. Uanset om du er en bjergbestiger, skiløber, vandringsentusiast eller bare elsker naturen, vil disse bukser hjælpe dig med at få det meste ud af dine eventyr.

Køb dine Helly Hansen Merino Pant til herrer i dag på friliv.dk og forbered dig på at opleve friluftslivet som aldrig før.

Produkt specifikationer
Materialer
MaterialerMulesingfri Merinould, Lifa® Technology, Lifa® Merino, 2 lags konstruktion
Filters
Sort
display