90 dages bytte og retur - gratis ombytning
Søg

Helly Hansen Arctic Down Parka

Varm, vandtæt og praktisk parka

Mærke: Helly Hansen
Leveringsdato: På lager
  • *
    • Ikke tilgængelig
  • *
4.500,00 kr.
2.999,00 kr.
decrease increase

Helly Hansen Arctic Down Parka er inspireret af professionelle, der arbejder under de mest udfordrende arktiske forhold. Helly Hansen Arctic Down Parka er en varm og ekstremt let dunparka. Uanset om du begiver dig ud i isnende kulde eller ønsker at forlænge dine udendørs eventyr, vil Helly Hansens prisvindende Arctic Patrol-kollektion give dig den beskyttelse, du har brug for, og samtidig imponere med et iøjnefaldende design.

Denne parka er skabt med ansvarligt indsamlet andedun og en innovativ, varmeledende grafenforing, der effektivt styrer overskydende varme fra dine varmeste områder til de køligere zoner, når du har brug for det mest. Med en robust Cordura-stofskal og en PFC-fri vandafvisende behandling kan du regne med, at du forbliver tør i al slags vejr.

Små detaljer med stor indvirkning inkluderer en praktisk 2-vejs hovedlynlås for nem på- og afklædning samt foldbare refleksdetaljer for øget synlighed. Parkaen indeholder også Cordura® forstærkningsstof, dun fra Allied Feather & Down®, en justerbar hætte og kant, ripstop-stof, ribstrikkede manchetter indvendigt, og en holdbar vandafvisende (DWR) behandling.

Vær klar til dit næste udendørseventyr med Helly Hansen Arctic Down Parka, der forener stil og ydeevne på imponerende vis.

Produkt specifikationer
Tekniske detaljer
ÅndbarJa
VindtætJa
Materialer
Materialer100% polyamide
Materiale inderstofPolyamid
FoerAnde dun
Dunblanding80/20
HætteFast hætte, Justerbar
LynlåsGennemgående lynlås med vindfang, 2 vejs lynlås
Lommer2 håndlommer
Filters
Sort
display