90 dages bytte og retur - gratis ombytning
Søg

Hanwag Travi Mens

Vandrestøvle i læder - Made in Europe

Mærke: Hanwag
Leveringsdato: På lager
  • *
    • Ikke tilgængelig
  • *
2.199,00 kr.
decrease increase

Hanwag Travi Low Straight Fit er en klassisk og robust hikingsko til korte og mellemlange vandrefure i varieret terræn. Skoen er lavet i nubuk og yaklæder, som giver skoen en naturlig åndbarhed, og gør den super behagelig at have på. En god lædersko som denn bliver blot bedre og mere behagelig med tiden, og læderet har den egenskab at skoen bedre holder sin form.

Hanwag Travi Low er designet med ekstra plads til forfoden, og inderlæderet vil på kort tid tilpasses din fod så den sidder ekstra komfortabelt på foden. Det er en meget alsidig vandresko, som er perfekt tilhverdagsbrug hvad end den er tiltænkt til vandreture, eller en komfortabel sko til arbejde og fritid. Det er en Materialevalg og kvaliteten af læderarbejdet, gør at dette er en sko som man kan have glæde af i mange år, når blot den får lidt pleje og vedligehold, eksempelvis med hanwags læderfedt og nubuk spray. 

Skoen er designet med en solid gummisål som holder til vandring og hiking i al slags tærræn, og skulle de lykkes dig at slide den rubuste sål op, så kan skoen faktisk omsåles hos Hanwag, så skoen får forlænget sin levertid betydeligt.

 

Produkt specifikationer
Tekniske detaljer
Overlæder100% YAK læder
SlidsålHanwag Endurance Hike
ÅndbarJa
Materialer
FoerKromfrit læder
Størrelser og omfang
Vægt599 gram
Produkt tags
Filters
Sort
display