90 dages bytte og retur - gratis ombytning
Søg

Hanwag Lhasa II Wide

Fuldlæderstøvle i en klasse for sig. Yakokselæder på ydersiden, handskelæder som foring

Mærke: Hanwag
Leveringsdato: På lager
  • *
    • Ikke tilgængelig
  • *
2.799,00 kr.
2.183,00 kr.
decrease increase

Hanwag Lhasa II Wide er en fuldblods - og fuldlæder - vandrestøvle fra ekperterne fra tyske Hanwag.

Yderdelen af støvlen er leveret af intet mindre en tibetanske Yak-okser, der om nogen kan give os en slidstærk hud der kan holde til lidt af hvert.
Inderlæderet er Chromefrit kalvelæder og det forkæler foden i en grad så man ikke har lyst til at gå i andet, når først Lhase II Wide står som en del af grejet derhjemme.

Vandrestøvlen er stiv i bunden og giver dig dermed en rigtig god støtte når du skal ud af vandre længere ture, skal på fjeldet og gå der hvor der ikke er stier eller hvis du skal gå med en tungere rygsæk.
Denne ugdgave af Lhasa´en er lidt bredere end de øvrige varianter, men den variant der passer til de fleste.

Den er kommet som en naturlig arvtager fra Lhase Wide og det nye er hægterne. Dels de hægter snørebåndende kører igennem hele vejen op, der er blevet en del stærkere. Dels er der kommet en hægte midt på støvlens pløs der holder pløsen på plads så den ikke glider ud til siden eller falder nedad når du går.

Bunden af støvlen er stadig fra Vibram og en af de virkeligt rå af dem de laver. Du kan stå fast, også når det er mudret, iset eller på anden måde glat.
Når engang bunden er slidt ned - og hvis du ellers passer på støvlen, så er det bunden der går først til - kan du få den gensålet.
Indlevér den blot hos os igen, så sender vi den ind til Hanwag der limer en ny sål på den.

Produkt specifikationer
Tekniske detaljer
SlidsålVibram® outsole
OverlæderLæder
Størrelser og omfang
Vægt760 gram
Filters
Sort
display