90 dages bytte og retur - gratis ombytning
Søg

Hanwag Alta Bunion II GTX Lady

Omsålbar støvler - bæredygtigt valg

Mærke: Hanwag
Leveringsdato: På lager
  • *
    • Ikke tilgængelig
  • *
2.299,00 kr.
1.799,00 kr.
decrease increase

Hanwag Alta Buniom II GTX Lady er noget af flotteste når valget også skal falde på en solid vandrestøvle, lavet bæredygtigt.

Vandrestøvlen er 2´eren i rækken og bygger dermed på en tidligere bestseller. Alle de bedste egenskaber er bevaret og støvlen er blot blevet en anelse lettere og uendelig meget flottere.

Vandrestøvlen giver dig den støtte du har brug for når du skal ud og udforske naturen hvor den er allersjovest at være i nærheden af. I stiløse terræner, på bjergsider, på længere vandringer og i mudrede eller isede forhold og gerne med en solid rygsæk på. Kort sagt - støvlen der støtter når du bar brug for det.

Den er noget bredere i forfoden end en traditionel vandrestøvle og egentligt udviklet til mennesker med knyster på fødderne. Har du en almindelig eller måske let bred fod kan det sagtens være støvlen for dig også, idet den blot giver rum for at foden vokser som den jo gør når du er afsted på mere strabadserende ture.

Sålen er en vibramsål der kan stå fast på snart sagt ethvert underlag og EVA mellemsålen giver dig de bedste stødabsorberende egenskaber, så du kan gå langt, uden at overbelaste knæ, ben og lænden.

Produkt specifikationer
Tekniske detaljer
VandtætJa
ÅndbarJa
MembranGoretex
SlidsålVibram® outsole
MellemsålEVA
Filters
Sort
display