90 dages bytte og retur - gratis ombytning
Søg

Haglöfs Ursus - 2 Sovepose

Dun og fibersovepose fra Haglöfs

Mærke: Haglöfs
Leveringsdato: På lager
  • *
    • Ikke tilgængelig
  • *
2.199,00 kr.
1.499,00 kr.
decrease increase

Haglöfs sovepose i spændende nytænkende udgave med lækre detaljer og til at betale for penge.

Urus -2 er en spændende kombination af en dun og en fibersovepose, med en klar overvægt af dun. Det er andedun der er brugt til soveposen i en kvalitet på 80/20 og en fillpower på 600. Dem er der 70% af i posen.
De resterende 30% er thermalTECH Fibre, polyesterfibre, der således tilfører soveposen langt bedre isolerene egenskaber hvis den bliver våd, samtidig med at posen bevarer en forholdvis lav vægt og pakkevolume.

Soveposen har masser af lækre detaljer, vi kender fra de beste på markedet.
Således er hætten let at snøre til omkring hovedet og let at få op igen, når det er morgen og du - frisk og veludhvilet - vågner.
Lynlåsen er en 3/4 lang YKK lynlås der virker dobbeltvejs, således du let kan lufte ud nedefra, hvis soveposen bliver for varm.

En anden ganske genial detaljer ved lynlåsen er dens afslutning. Den kører nemlig "ind" i soveposen der hvor den afslutter omkring ansigtet. Det gør den langt lettere at lyne og langt lettere at finde igen, når du skal op om natten.

Ved fodenden er posen ergonomisk formet, således der er god plads til fødderne i en almindelig fodform og du er altså fri for at skulle vende fødderne for at have plads til dem.

Metervaren der er anvendt på yderdelen er en 50 Denier stærk Polyamid, der er noget mere slidstærk end mange andre tilsvarende soveposer. På indersiden er det en 30 Denier Polyester der forkæler huden og gør den lækker blød.

En rigtigt dejligt nytænkede sovepose med varmekrave, inderlomme til blandt andet telefonen

Produkt specifikationer
Tekniske detaljer
Fillpower600
Comforttemperatur kvinder4 grader celsius
Comforttemperatur herrer-2 grader celsius
Extrem temperatur-17 grader celsius
Materialer
FoerAnde dun
MaterialerPolyester, Nylon
Dunblanding80/20
Størrelser og omfang
Vægt L1190 gram
Vægt M1090 gram
Længde M175 cm.
Længde L190 cm
Længde XL205 cm.
Filters
Sort
display