Søg

Haglöfs Tight Pro Large 25 liter

Rygsæk med øget bære komfort
Mærke: Haglöfs
Leveringsdato: På lager
  • *
    • Ikke tilgængelig
  • *
849,00 kr.
599,00 kr.
decrease increase

Haglöfs Tight Pro Large rummer 25 liter og har dermed plads til både bøger og tablet. Af denne grund er det vores mest solgte størrelse til bl.a. studiebrug og kortere dagture.

Tight Pro serien er helt i front hvad funktionalitet og bærekomfort angår og er blandt de meste populære rygsække i hele Nordeuropa. Rygsækkens dråbeformede front- og sidestykker giver et lavt tyngdepunkt, og rygpladen er fremstillet så ryggens smidighed ikke bremses. Skulderstropperne på Tight Pro er polstret og anatomisk korrekt udformet og holdes sammen med en indstillelig brystrem og gør sammen med mavebæltet, at rygsækkes fastholdes i den position du har indstillet den til uanset om du går på et ujævnt terræn eller kører på cykel. For at få den maksimale bærekomfort ud af din rygsæk skal den være justeret rigtigt. Rygsækken skal sidde tæt ind til ryggen, og hoftebæltet skal slutte tæt om hoften, så vægten bliver overført til din hofte og ryg bedst muligt. Som hovedregel skal 60-80 % af vægten bæres på hofterne.

Denne populære rygsæk er fremstillet i slidstærkt og 450 Denier Polytex® Diamond DTY Polyester med forstærkninger i bund og sider af 420 Denier HD Ballshadow Nylon og 630 HD Oxford® Nylon. Et AirMesh™ lag sikrer mod ryggen en god ventilation og holder rygsækken sikkert på plads, også selv om du har en glat Gore-Tex jakke på.

Rygsækken er forsynet med to holdere til isøkse eller vandrestavene og på frontpanelet er der fastgøringssteder til klatrejern. På begge sider er der kompressionsstropper, der sørger for at holde vægten tæt til ryggen og for at minimere evt. overskudsvolumen. I det elastiske snoresystem på fronten er der plads til regnjakke og en hjelm.

Tight Pro Large er lavet med en forbedret åbning, der gør det muligt at åbne rygsækkens hovedrum, uden at indholdet falder ud. En ekstra lynlåslukket lomme har en praktisk organizer til skriveredskaber, nøgler, papirblok, mobil telefon osv. Yderst en lille ekstra lomme til de små ting som solcreme og læbepomade man hurtigt skal kunne komme til.
Haglöfs Tight Pro-serie er - bortset fra den mindste X-Small - naturligvis forberedt til drikkesystem.
Så uanset om du mangler en rygsæk til hverdagsbrug til rejsen eller til dagturen er Haglöfs Tight Pro Large et perfekt valg.

Rygsækken er lavet i ren Polyester.

Produkt specifikationer
Technical details
Materialer450 D Polytex® RS DTY Polyester
Vægt940,00 gram
Bredde32,00 cm
Dybde23,00 cm
Højde47,00 cm
Kunder der har købt denne vare købte også

Equator III cap

Haglöfs alsidig kasket
299,00 kr. 219,00 kr.

Robens Observer Foldestol

Let og sammenfoldelig stol
899,00 kr. 699,00 kr.
Filters
Sort
display