Søg

Haglöfs LIM ZT 55L

Innovativ og bæredygtig rygsæk
Mærke: Haglöfs
Leveringsdato: På lager
  • *
    • Ikke tilgængelig
  • *
2.299,00 kr.
1.599,00 kr.
decrease increase

Haglöfs LIM ZT 55 er en yderst innovativ og bæredygtig rygsæk - den er ganske anderledes og spændende.

Med et hovedrum, der faktisk slet ikke er et stort rum men to solide og aftagelige drybags, der tilsammen er på 55 liter, ligner den ingen anden rygsæk på markedet, men en rygsæk der er kommet ud af et meget innovativt udviklingskontor hos Haglöfs.

Det er en ægte Less Is More rygsæk (LIM) og indgår dermed i det veludbyggede koncept fra Haglöfs, der går ud på at gøre udstyret så let som muligt - uden at miste funktion.

De 2 drybags er virkeligt lette at komme til og sikrere dig at du har tørt grej uanset vejret. Et krydsende system af remme, både under og på siden af rygsækken sikrer at de 2 drybags bliver lige hvor de skal under hele turen.

Bæresystemet kan naturligvis justeres og præcist tilpasses dig – og når rygsækken trods alt kommer op på 1800 gram i totalvægt, er det langt hen ad vejen fordi bæresystem er så robust og velfungerende som det er tilfældet.

Hoftebæltet har en rummelig lomme på hver side til telefonen, lidt godbidder eller måske dit kompas som du skal kunne komme hurtigt til. snacks, kamera eller andre fornødenheder, man nemt og hurtigt skal

Låget på rygsækken fra Haglöfs kan du bruge som sin egen dagtursrygsæk og den har også en større udvendig lommen og en mere sikker indvendig ditto.

Noget af en satsning fra Haglöfs - og så alligevel med et udviklingsteam i ryggen der har leveret solidt grej i mange år.

Filters
Sort
display