90 dages bytte og retur - gratis ombytning
Søg

Haglöfs L.I.M GTX Pants Women

Letvægts Skalbukser med Goretex membran

Mærke: Haglöfs
Leveringsdato: På lager
  • *
    • Ikke tilgængelig
  • *
1.799,00 kr.
1.299,00 kr.
decrease increase

Haglöfs L.I.M Pants er de elskede letvægts skalbukser med et meget højt vandsøjltryk, åndbarhed og lette som en fjer.

Og hvis de lette bukser får dig til at tro at de ikke er slidstærke, må du tænke om igen. De er holdbare som få og er i det hele taget virkeligt værd at overveje, når regnbukserne skal skiftes ud.

De har en Goretex membran der gør, at de har det meget høje vandsøjletryk på 28000 mm og en åndbarhed på samme høje niveau.
De fylder ikke meget mere end et æble når de ligger i rygsækken og er pakket sammen - og det er altså rigtig lækkert, for et par gode skalbukser bruger typisk mere tid i rygsækken end på benene.

På siderne har de en meget lang og vandtæt lynlås, der virker dobbeltvejs. Således kan du bruge den til at få luftet godt ud, hvis der er brug for det og du kan få bukserne på uden at tage vandrestøvlerne af - uanset hvor store de er.

L.I.M Pants Women fra Haglöfs er efterfølgeren til en af de største succeser indenfor skalbukser, nemlig L.I.M III Pants. De er blevet en smule større i størrelsen - det er den forskel der er på dem.

De er bluesign certificerede, hvilket er din garanti for at hverken miljø eller mennesker har lidt overlast ved at producere dem - og du kan bruge dem uden frygt for skadelige kemikalier.

Produkt specifikationer
Tekniske detaljer
VandtætJa
VindtætJa
ÅndbarJa
Vandsøjletryk28.000 mm.
Åndbarhed Goretex< 4 RET
Vaskemaskine40°C
MembranGoretex
Størrelser og omfang
Vægt M205 gram
Filters
Sort
display