90 dages bytte og retur - gratis ombytning
Søg

Haglöfs Astral Jacket GTX Women

Skaljakke med Goretex membran

Mærke: Haglöfs
Leveringsdato: På lager
 • *
  • Ikke tilgængelig
  • Ikke tilgængelig
  • Ikke tilgængelig
  • Ikke tilgængelig
  • Ikke tilgængelig
  • Ikke tilgængelig
  • Ikke tilgængelig
 • *
2.899,00 kr.
1.949,00 kr.
decrease increase

Haglöfs astral jacket Women giver dig en skaljakke i særklasse - den ypperste membran og det lækreste design.

Astral jakkerne har i mange år været Haglöfs suveræne bud på en allround skaljakke til outdoor elskere, spejdere, fjeldvandrere mm - og denne udgave er slet ikke noget undtagelse.

Den ligner sig selv, men er blevet lettere og langt mere smidig uden at det er gået ud over det tårnhøje vandsøjletryk og åndbarheden der er mærkbart lækker.

Hætten kan fint rumme en hjelm og skal du ikke bruge den kan den spændes ind, så den ikke fanger mere luft en højest nødvendigt. Naturligvis fuldt vindtæt, vandtæt og åndbar.

Fronten er forsynet med dobbelt stormflap der sidder på hver sin side af YKK lynlåsen og sikrer at der hverken kommer vind eller vand ind der. Lommerne er alle lynlåslukkede med vandtætte lynlåse og de er særdeles velplacerede så du kan komme til dem med eller uden rygsæk på.

En ting er at membranen er vandtæt - noget andet er de mekaniske udluftningsmulighederne jakken tilbyder.
Dels kan du åbne op for enden af ærmerne så det er let at få luft ind den vej, dels er frontlynlåsen dobbeltvejs, så du kan luft ud nedefra, oppefra eller begge dele på en gang.
Sidst men ikke mindst kan du lukke af for vind, vand og fygesne med snører forneden, men du kan også åbne op for at få luft ind til kroppen og dermed varme væk hvis der er behov for det.

Membranen er leveret af Goretex og giver dig 28000 mm i vandsøjletryk og en ligeså imponerende høj åndbarhed. Den sidder lamineret sammen med ydermaterialet og inderstoffet er løst påsat, så du får et lag stillestående luft derunder. Det giver dig en lidt lunere skaljakke end de rent sammenlaminerede jakker der er så mange af.

Astral bliver ved med at imponere og bliver ved med at være Haglöfs elegante og solide bud på en allround skaljakke til outdoor elskere.

Produkt specifikationer
Tekniske detaljer
Vandsøjletryk28.000 mm.
VandtætJa
ÅndbarJa
MembranGoretex
Åndbarhed Goretex< 5 RET
Vaskemaskine40°C
Materialer
HætteFast hætte, Hjelm kompatibel, Justerbar, Vandtæt
Størrelser og omfang
Vægt M520 gram
Filters
Sort
display