90 dages bytte og retur - gratis ombytning
Søg

Didriksons Polarbjörnen Kids Coverall Printed

Børnenes Ultimative Vinterflyverdragt

Mærke: Didriksons
Leveringsdato: 2-5 hverdage
  • *
    • Ikke tilgængelig
    • Ikke tilgængelig
  • *
1.699,00 kr.
decrease increase

Polarbjörnen er den ultimative vinterflyverdragt til børn, skabt til de mest barske og kolde vinterforhold. Denne flyverdragt er udstyret med tapede sømme og er lavet af åndbart og 100 % vind- og vandtæt stof med ekstra bløde pile på indersiden af ryggen for at holde dit barn varmt og hyggeligt. Polarbjörnen har to rummelige forlommer og en mindre brystlomme til opbevaring af småting.

Med refleksdetaljer på alle sider af flyverdragten kan du være sikker på, at dit barn er synligt i mørket. Hætten og dens syntetiske pelskant med reflekstråde kan tages af efter behov. Flyverdragtens lynlås er dækket af en beskyttende stormklap for ekstra varme og komfort.

Ærmerne har indvendige manchetter med tommelfingerhuller og en løkke til fastgørelse af vanter eller luffer. Polarbjörnen inkluderer snegamacher og udskiftelige fodstropper for at holde sne og kulde ude. Desuden har den vores "Extend size"-funktion, så ærmer og ben kan forlænges med op til én størrelse, hvilket giver længere levetid.

Flyverdragtens vattering er lavet af genbrugsfiber af polyester, og foret er farvet ved hjælp af miljøvenlig Solution Dye-teknologi, der sparer op til 80 % vand i forhold til konventionel farvning. Den har også en PFC-fri vandafvisende finish og et indvendigt navnemærke med plads til flere navne. Polarbjörnen er den ideelle vinterflyverdragt, der kombinerer komfort, holdbarhed og bæredygtighed for dine børn.

Produkt specifikationer
Tekniske detaljer
Vandsøjletryk10.000 mm.
Åndbarhed4000 G/m2/24h
Polstring180 g/m²
Didriksons varmeniveau3/3 Ekstra varmt - Dette tøj er ekstra varmt og har meget isolerende egenskaber med en vattering på mellem 160-250 g/m2.
Produkt tags
Filters
Sort
display