90 dages bytte og retur - gratis ombytning
Søg

Didriksons Nadja Womens Parka Long 2

Funtionel med praktisk detalje

Mærke: Didriksons
Leveringsdato: 2-5 hverdage
  • *
    • Ikke tilgængelig
    • Ikke tilgængelig
    • Ikke tilgængelig
  • *
1.599,00 kr.
899,00 kr.
decrease increase

Nadja er den ultimative beskyttelse mod selv de mest regnfulde og blæsende dage. Med en fuldstændig vand- og vindtæt konstruktion, takket være tapede sømme, kan du stole på, at du altid er tør og komfortabel. Frakken har endda knapper, så den kan knappes rundt om benene, hvilket gør den ideel til cykelture eller udendørs aktiviteter.

Men det stopper ikke der. Nadja er også bæredygtig og fremstillet af 100 % polyesterstof med membran, som kan genvindes til fremtidigt tøj, når det ikke længere er brugbart.

Designet er også gennemtænkt med en tovejs Aquaguard®-lynlåslukning, der beskytter mod vinden, og en fast hætte, som kan justeres i to retninger med én hånd. To forlommer med trykknaplukning og en indvendig netlomme giver god opbevaringsplads, mens justerbare manchetter og talje sikrer en god pasform. Reflekslogoet trykt på brystet og skulderen, reflekstapen bagpå ved hoften og den aftagelige refleksstrop i højre forlomme øger synligheden og sikkerheden. Og med en PFC-fri vandafvisende finish kan du beskytte dig selv og miljøet på samme tid.

Produkt specifikationer
Tekniske detaljer
VindtætJa
VandtætJa, PFC fri
ÅndbarJa
VaskemaskineJa, Skåneprogram
Materialer
MaterialerPolyester
FoerPolyester
Lommer2 håndlommer
Indvendige lommerIndvendig lomme
LynlåsYKK® Aquaguard™ 2-vejs centerfront lynlås
Filters
Sort
display